kanelika

Потребител от 12.11.2014
kanelika
ТИТЛА: Чирак
238 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
Моцарелата се топи от висока температура, а не се превръща в гумена топка.
2
20.07.2016
под рецепта Желе „Белини“
Само не ми е ясно с какви лъжици се яде от толкова тясни чаши.
3
02.07.2016
Хубави кюфтенца, по-различни, НО...ако последното в което се топят е яйце, не държат форма при пържене. Трябва им класическа панировка- брашно+яйце+брашно.
4
23.06.2016
под рецепта Зелена супа „Щи”
Не е едно и също. Киселецът киселее, а лападът не. Имат различна форма и големина на листата.
5
11.03.2016
под рецепта Овчарски туртиер
Овчарски пай най-хубаво го правят в Квебек и го наричат Пате шиноа (китайски пастет). Разликата е че между месото и картофеното пюре правят трети слой от полусладка кремообразна царевица. Без нея нищо не е същото и овчарският пай не е вкусен.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта