Петър Петров

Потребител от 18.04.2015
Петър Петров
Име: Петър Петров
ТИТЛА: Чирак
224 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
07.01.2019
под рецепта Топла есенна салата
Аз бих добавил и броколи, а фурната според мен на 180 гр и за малко по дълго време, понеже цвеклото и морковите остават твърдички за 15 мин, а на 200гр. карфиола изгаря отгоре...
2
03.01.2019
Леко го модифицирах и добавих маааалко крем сирене и мааалко пармезан - около 30гр. Създаде много приятен вкус...
3
30.12.2018
Месото стана много вкусно и се разпадна от кокалите, но се задушава във фурната 9 часа във фурната, а не 10 както беше в рецептата
Получи се добре и за моя изненада много крехко, направо костите се отделяха. Но загоря отгоре дори при печене 1час и 30мин. Следващия път ще пробвам 1час и 10-15мин.
5
07.01.2016
Имах под ръка само стъклена тенджера. Стана много добре, но месото много се развари. Според мен максимума е 3 часа, (за стъклена тенджера говоря). Рецептата е много добра. А миризмата из къщи неустоима ;)
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

192 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: