Теодор Милков

Потребител от 18.06.2015
Теодор Милков
Име: Теодор Милков
ТИТЛА: Чирак
177 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Студент втори курс по Маркетинг Мениджмънт в Англия. Обичам да спортувам (фитнес и американски футбол), да готвя, и да пътувам.
Коментари
1
25.06.2015
под рецепта Суфле Двоен шоколад
Бързо, лесно, вкусно! В зависимост от големината на рамекините (купичките), с които разполагате, сместа може да ви стигне и за повече суфлета. Както е препоръчано по-горе, сервирайте и консумирайте веднага, след като ги извадите от фурната, защото \"спихват\" за секунди (както се вижда на снимката ми). Само внимавайте да не се опарите! :)
Много вкусно ястие за специални моменти. Ето и един малко по-различен вариант. За соса са използвани сливи, вино, и анасонова звезда. Патешкото магре е върху канапе от картофено пюре, а също съм добавил и сотиран спанак. Препоръчвам го на всички, които искат да експериментират с малко по-нетрадиционни вкусове! :)
3
25.06.2015
Страшно вкусни и лесни за приготвяне. Пържолките стават много ароматни благодарение на многото на брой подправки, аншоата и соса Уорчестър. Буквално излизат панирани от фурната с вкусна хрупкава коричка, а вътре са сочни и крехки. Препоръчвам ги на любителите на свинско, които са готови да го опитат в малко по-нетрадиционна комбинация! :)
4
25.06.2015
под рецепта Шоколадов салам
Лесно за приготвяне, но много вкусно сладко изкушение. Може да се експериментира страшно много с продуктите. Най-трудната част е увиването, но и да не успеете да получите перфектната форма както се получи при мен, пак ще можете да се насладите на тази вкусотия. Един съвет от мен - в зависимост от продуктите, на шоколадовият салам може да му трябват и повече от 4 часа, за да стегне. Препоръчвам го на всички, които не могат да си позволят да отделят много време в кухнята, но искат да се насладят на нещо много вкусно за десерт! :)
5
25.06.2015
под рецепта Бьоф Строганов
Истинска класика. Ето и един малко по-различен вариант от традиционния с картофено пюре и кисели краставички. Той включва яйчена паста папарделе и лек сос от дижонска горчица и сметана. Любителите на червените меса и телешкото не биха сбъркали с който и да било от различните варианти на тази руска класика! :)
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

214 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: