Tzvetelina Peeva

Потребител от 12.08.2013
Tzvetelina Peeva
Име: Tzvetelina Peeva
ТИТЛА: Чирак
147 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
Не съм гледала видео на рецептата и не знам крайния резултат какъв е , но с това време за печене което е дадено, зеленчуците остават полусурови, защото има домати и лимонов сок , и киселината не позволява бързото омекване на лука, чесъна и чушките особено ако са по месести. Сигурно зависи и от съда в който се пече колко е дебела тавата, аз го направих в йена, а и от фурната. Аз нямам вентилатор така че за да се задушат по добре зеленчуците прибегнах до покриване с алуминиево фолио за да не остане без сос. Коства ми около 1час и нещо а не 35 мин както е показано. Но яденето е невероятно вкусно и с чаша добро червено вино е ненадминато.Препоръчвам го горещо.
Не съм гледала видео на рецептата и не знам крайния резултат какъв е , но с това време за печене което е дадено, зеленчуците остават полусурови, защото има домати и лимонов сок , и киселината не позволява бързото омекване на лука, чесъна и чушките особено ако са по месести. Сигурно зависи и от съда в който се пече колко е дебела тавата, аз го направих в йена, а и от фурната. Аз нямам вентилатор така че за да се задушат по добре зеленчуците прибегнах до покриване с алуминиево фолио за да не остане без сос. Коства ми около 1час и нещо а не 35 мин както е показано. Но яденето е невероятно вкусно и с чаша добро червено вино е ненадминато.Препоръчвам го горещо.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

209 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: