Ve6erka

Ve6erka
ТИТЛА: Експериментатор
303 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
Браво за рецептата! Непременно ще опитам и този вариант на блат за руло! Точно така е за степента на опичане - по-добре леко недопечен, отколкото препечен, защото по никакъв начин не може да се навие!
ПАВЛИНА - 6 жълтъка не могат да стегнат при печене 1050 мл течност (общо). Затова са станали воднисти и няма как да е иначе. Може би Лора и Стоян ще дадат някакъв полезен съвет! А към модераторите на сайта бих дала препоръка - да се спрат промените в линковете към рецептите, за да не ровят потребителите търсейки рецепта по записан отпреди линк. Точно това (и не за първи път!) ми се случва с настоящата рецепта, която съм си записала със съвсем друг линк още през 2012 година.
3
19.08.2016
под рецепта Кюфтета от тиквички
допадна ми този вариант с предварителна обработка на тиквичките. Браво! Ще пробвам и твоя начин. Привет!
4
19.08.2016
под рецепта Пиле фрикасе Ирина
Рецептата е много сполучлива, но е коректно да се посочи, че първоизточникът е потребител Шани от Веселият готвач от 2007 година. Нека бъдем добронамерени и честни!
Хубава рецепта ! Но нещо не ми се връзва наименованието на това пържено тесто с думата БАЙГНЕТИ...??? Това са така наречени бенета (байгнети) - думата \"бене\" (фр. ) означава \"тесто за пържене,което покрива дадена хранителна субстанция (плод, зеленчук и т.н) пържена в силно сгорещена мазнина\" Приготвя се от някакъв продукт (мозък, език, кренвирши, аншоа, цветно зеле, целина, праз, спанак и др.) нарязан на малки парченца, пасиран в патафри (вид паста за паниране, приготвена от брашно, яйца и бира или вино) и изпържен в маслена баня. Повечето от продуктите се подлагат предваретелно на подходящо топлинно обработване. ???????????
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Изпрати
съобщение:



171 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Захарен пирог
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта