Villie_skies

Villie_skies
ТИТЛА: Чирак
231 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
03.04.2015
под рецепта Торта „Естерхази“
Ох, много благодаря. Не бяха недопечени, защото по краищата, където бяха малко по-тънки, станаха ронличи, като препечени. Преполагам, че трябва да разбия белтъците по-добре. Пак ще пробвам, аз не се отказвам лесно. Много благодаря за съветите и вниманието :)
2
19.03.2015
под рецепта Торта „Естерхази“
Здравейте, блатовете ми станаха лепкави. Като недопечени сякаш, но не съм сигурна, че мога точно да определя. Просто станаха лепкави и нямаше как да ги използвам. Посмислих, че може би брашното ми е дошло малко или не знам какво друго може да съм объркала. Благодаря за помощта :)
3
10.03.2015
под рецепта Торта „Естерхази“
И на мен блатовете не ми се получиха. Не знам защо. Може ли да споделите някоя тънкост или нещо, което да помогне. Иначе кремът е повече от уникален, глазурата също. Аз използвах мед вместо глюкоза и ликьор, защото няма ром. Прекрасна рецепта. :)
4
31.03.2014
под рецепта Торта „Васа”
Изключително добра рецепта! Много вкусна! Замених бадемите с орехи, а в белтъчния крем не съм слагала слагала ядки, защото нямах под ръка печени орехи. И вместо ликьор за сиропиране използвах коняк, затоплен с няколко лъжици захар. Стана страхотно.
5
18.02.2014
Съвет: Преди да се овкуси пилешкото е хубаво да се пробва на сол първо прошутото. Моето си беше соленичко и пилешкото месо пое от него и стана малко по-солено. А към самия сос добавих и 2 с.л. заквасена сметана и така той стана малко по-мек на вкус. Иначе рецептата е страхотна, не особено сложна, малко по-трудоемка, но страхотна!
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

215 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: