Сашка

вкусничко
Име: Сашка
ТИТЛА: Чирак
103 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
под рецепта Печени тиквички
според мен трябва да има мазнина.Импровизирам:може да се сложи преди печенето,а може с мазнина да се задуши лука и доматите преди да се залеят тиквичките. Може би ще стане добре. Когато ги направя ще ви кажа.
2
суров ли е картофа или сварен. Ако е суров трябва ли да се отцеди сока който си пускат картофите, преди да го омесим с другите съставки.
Ябълките трябва да са по-сочни. Ако се подсладят със захар ще отпуснат още сок, който е необходим за печенето.Разрязан сладкиша създава илюзия за блатове и плънка, като при тортите.
Когато видях рецептата се впечатлих и реших по-скоро да я изпробвам.В момента разполагах с обелена тиква, с която смятах да правя тиквеник. Хрумна ми да заменя ябълките с тиква от рецептата.Към настърганата около 1,5 кг тиква добавих захар на вкус и канела. Получи се невероятен сладкиш.Няма да съжалявате ако и вие пробвате.Приятелките, които почерпих не можеха да повярват, че толкова вкусен сладкиш може да се прави така лесно.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
1
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



167 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта