Жоро Георгиев

Потребител от 01.02.2015
Жоро Георгиев
Име: Жоро Георгиев
ТИТЛА: Чирак
1 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
04.03.2015
Бързо и лесно приготвяне. Навиването е лесно (не както бекона върху лучените кръгчета). Рецепта която ще ползвам многократно.
2
02.02.2015
Първо: сосът Шрирача или по етикета на български срирача, е много лют. Ние в къщи обичаме люто но това ни дойде в по-вече. Второ: Голям проблем с навиването на бекона. Късаше се постоянно. Може аз да не съм случил хубав бекон. Трето: това печене за 1ас и 30 мин на 140 гр си е сушене на бекона. На лукът нищо му нямаше. Четвърто: сокът от четири лайма е много за 50 гр майонеза и останалия сос шрирача. Получи се една водниста смес която единствено миксера успя да направи хомогенна. Наложи се да прибавя и останалата майонеза (общо 125 гр) за да се получи що годе приличен сос и да не е отровно лют. На да ли ще го приготвя втори път.Замислям се за един експеримент. Лучените кръгчета да бъдат увити с лентички сурови свински гърди и изпържени във фритюрник. Мисля, че този резултат ще е по-добър.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



330 ДУШИ ОНЛАЙН
Марияна Павлова се регистрира в сайта.
Цветалина се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта