Лора и Стоян
![]() |
Вече повече от 300 години японският соев сос Kikkoman се произвежда традиционно на базата на само 4 съставки – соя, пшеница, сол и вода. Това е процес на напълно естествена ферментация, която продължава цели 6 месеца. Всичко, което не съдържа тези 4 съставки или има някакви добавки, японците не наричат „соев сос” („soyu”), а просто „сос”. Соeвият сос Kikkoman е универсална подправка, която подчертава и обогатява вкуса на всяко едно ястие в кухнята. Може да се използва како овкусител или заместител на солта в основни и уок ястия, супи, за мариноване и дори за десерти. Достатъчни са само няколко капки – правилното дозиране е изключително важно!
|
Включи се в нашата игра, в която имаш шанс да спечелиш една от тези страхотни награди...
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...