Рецепти с Kikkomann

Вече повече от 300 години японският соев сос Kikkoman се произвежда традиционно на базата на само 4 съставки – соя, пшеница, сол и вода. Това е процес на напълно естествена ферментация, която продължава цели 6 месеца. Всичко, което не съдържа тези 4 съставки или има някакви добавки, японците не наричат „соев сос” („soyu”), а просто „сос”. Соeвият сос Kikkoman е универсална подправка, която подчертава и обогатява вкуса на всяко едно ястие в кухнята. Може да се използва като овкусител или заместител на солта в основни и уок ястия, супи, за мариноване и дори за десерти. Достатъчни са само няколко капки – правилното дозиране е изключително важно!


Последни  |  Най-висок рейтинг  |  Най-четени



<<|1|>>


150 ДУШИ ОНЛАЙН
Moni Milenkova коментира рецептата Руло \"Стефани\"
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта