Ад за мазнините

22.03.2017
0
101079

 

Хелкор е нов термогеник, създаден да повиши термогенезата в тялото и е един от най-добрите продукти за регулиране на теглото в Испания, като заслужено обира овациите на всички изложения за хранителни добавки и спортни храни.

 

 


Подходящ за хора, които искат да топят мазнини
– продуктът увеличава базалната температура на тялото през деня и дава възможност да се изгарят колкото се може повече мазнини.

Основните съставки в Хелкор
работят в синергична комбинация, за да осигурят ефективна работа на продукта в продължение на 6 часа. Хелкор оформя тялото и редуцира мазнините в проблемни области като ханш, бедра и др. Всички съставки в продукта Хелкор са без странични ефекти за разлика от други конкурентни термогеници.

Кофеинът, който се съдържа в Хелкор
произлиза от зелено кафе, което е без страничните ефекти, срещани в обикновеното кафе. Кофеинът е съставка, която подпомага концентрацията и предизвиква „нервност“ на организма, което води до увеличаване на движението и така стимулира изгарянето на повече калории.
Всички съставки в Хелкор предизвикват увеличаване на телесната температура и осигуряват един активен ден така, че калориите, приемани с храната да не се складират под формата на мазнини, а да се изгарят по-бързо и ефективно.

Всяка съставка има период на активно действие, който може да се види от следната диаграма:

От диаграмата е видно, че гуараната притежава силно енергетичен ефект в продължение на 3 часа. Това време е напълно достатъчно за да се почувствате тонизирани и фокусирани върху ежедневната си работа. Екстрактът от йерба мате е доста известен и притежава енергизиращо и ободряващо действие. Йерба мате осигурява 5 часа енергия на тялото след приема на Хелкор. Теоброминът е екстракт в какаовите семена и има ефект, подобен на този на кафето, но е далеч по-безвреден. Теоброминът увеличава диуретичното действие на организма и по този начин подпомага детоксикацията на тялото, когато приемате Хелкор. По този начин се бори с целулита.

Хелкор има важно конкурентно предимство
пред останалите термогенни продукти, а именно, че кофеинът, вложен в продукта произхожда от естествени източници, като по този начин се избягват страничните ефекти от синтетичната обработка на кафето.

Съвети за употреба:
Препоръчителният прием на Хелкор е по 1 капсула сутрин (30 минути преди хранене) и още 1 капсула на обяд (30 минути преди приема на храна). Така ще се забележи ефектът, изразен в намалените количества храна, които се приемат по време на закуска и обяд, като същевременно се изгарят доста повече калории от преди. Препоръчва се, заедно с приема на Хелкор да се приема и голямо количество вода, за по-бързо изхвърляне на токсините от организма и по-бърз видим ефект от употребата на Хелкор. Предупреждение: Ако имате сърдечни смущения се консултирайте с лекар.

Хиляди доволни потребители в Испания и Европа споделят за ползите от Хелкор.

Основни предимства на Хелкор:
• Увеличава термогенезата на тялото. Комплексът от ингредиенти подпомага увеличаването на телесната температура и така изгаряме повече мазнини за по-кратко време.
• Телесната температура е увеличена в продължение на 6 часа. Поради увеличената термогенеза можем да забележим, че тялото е по-загрято, дори и когато сме в статично положение пред компютъра или лежим и релаксираме на дивана. Повишената температура гори мазнините и ефектът от приема на Хелкор става видим за кратък период от време.
• Осигурява бърза и продължителна загуба на тегло. Ефектът на отслабване ще се запази за по-дълго време, защото вие не отслабвате от загуба на течности в организма.
• Осигурява интензивна енергия. Йерба мате и гуарана осигуряват допълнителна енергия и положителен ефект на тялото, защото ни карат да се чувстваме тонизирани и по-динамични при изпълнение на ежедневните ни задачи.
• Подпомага контрола на апетита. По време на приема на Хелкор, продуктът гарантира потискане на апетита, което води до избягване на междинните хранения и намаляване на количеството приети калории на ден.
• Осигурява добър тонус на мускулатурата, като намалява процентното съотношение на количеството мазнини в организма, което е от особена важност за атлетите и за хората, които спортуват активно и се борят усилено с този проблем.

 



Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: