Бързо и лесно е, когато в кухнята има Тefal талант

20.12.2016
1
99471

 

Забързани в динамичното си ежедневие не ни остава много време за кулинарни приключения вкъщи. Независимо от това, всеки от нас иска да може бързо и лесно да сготви любимите ястия за любимите хора.

 



За да бъде храната направена по наш вкус, понякога не е достатъчно само да изберем качествени продукти. Важно е също така и как ще ги приготвим. И тук наши верни помощници в кухнята ще бъдат талантите на Tefal – специалната селекция от уреди и тигани Tefal, които Лора и Стоян от „Бон Апети“  избраха, за да ни улеснят в майсторенето на вкусна храна вкъщи. Избрахме да представим три от любимите таланти на чаровните водещи.
Tefal ActiFry Express XL Snacking АН9518 e последен модел уред за здравословно готвене, с който пържените картофки се превръщат във вкусно и полезно хапване. Уредът ще изпържи килограм и половина само с една лъжичка мазнина като съкрати времето за приготвяне – двете основни препятствия пред семейната картофена хармония.

Ето какво споделиха Лора и Стоян: „За бързо, лесно и вкусно готвене ние се доверихме на Tefal ActiFry Express XL Snacking. Направете го и вие, за да внесете здравословно разнообразие в ежедневното си хранене. С помощта на Tefal ActiFry Express XL Snacking пържената храна вече не е враг, а вкусно и полезно  допълнение в към семейното меню. Тайната е в подобреното разпределение на горещия въздухопоток и електронния контрол на температурата. Така приготвяте с минимално количество  мазнина месо, зеленчуци, морски дарове, течни ястия, дори десерти.    Вече не е необходимо да следите процеса на готвене или да се опасявате, че нещо може да се обърка, благодарение на автоматичното разбъркване и спиране  – така спестявате време и усилия, а крайният резултат е винаги перфектен. Освен, че готвите по-лесно, по-бързо и по-здравословно, с кошницата в комплекта  може да се наслаждавате и на  неустоима  златиста хрупкава коричка и запомнящ се сочен вкус на любимите деликатеси -  панирани сиренца, крилца, пилешки хапки и в домашни условия. Убедете се сами.“

И като заговорихме за таланти, няма как да не ви представим Tefal Infiny Press Revolution ZC500 – революционният кухненски помощник, с който извличаме повече сок от всеки един продукт, като запазваме свежестта и хранителните му свойства. С тази  бавно оборотна сокоизстисквачка ще приготвим вкусни и полезни сокове, сосове, пюрета, смутита от всякакви плодове, зеленчуци и дори свежи подправки без усилия. Лора и Стоян споделят, че „през студените зимни месеци, когато организмът ни най-много се нуждае от здравословна доза витамини и антиоксиданти, прясно издените сокове и домашно приготвените напитки винаги са добре дошли в менюто. С Tefal Infiny Press Revolution дори не е необходимо да белите и да почиствате ябълките от семките, преди да ги изцедите – трябва само да ги измиете добре и да ги нарежете на парчета – останалото ще свърши Tefal Infiny Press Revolution, като ще запази в максимална степен естествените вкусове и аромати на всички продукти в напитката. Заслужава си да опитате.“

Блендерът Tefal Mastermix BL850 е незаменим домашен помощник при миксирането на различи топли и студени меси.  Уредът притежава иновативната Tripl’Ax технология, разработена от Tefal – нож с 6 остриета от неръждаема стомана и изключителна мощност от 1400 W, благодарение на който нито един продукт няма шанс да оцелее. Tefal Mastermix BL850 разполага с интелигентни програми за смути, трошене на лед и автоматично почистване (Auto Clean), както и опция за светлинен контрол на скоростта. Така отличната текстура няма как да не ви се получи, а удоволствието да майсториш с него в кухнята е гарантирано.

Доверете се и вие на талантите на Tefal, тъй като освен разнообразните функции и множеството предимства, които притежават, те ще ви помогнат да превърнете всяко ястие в кулинарен шедьовър.



Коментари (1)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: