Богата празнична трапеза = болки в стомаха? Природата помага да променим това!

03.05.2023
0
10993

Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство за стомаха след обилни трапези с разнообразни вкусни блюда. И резултатът е налице - подут и раздразнен стомах, болки и киселини в стомаха и куп други неприятни стомашни неразположения. Обикновено след такива моменти човек има желание и мотивация да промени начина си на хранене, дори и начина на живот, търсейки природни решения, които да са безопасна алтернатива на конвенционалната медицина. От векове природата ни е доказала, че предлага в изобилие не само целебни растения, но и вкусни плодове, които могат да окажат благоприятен ефект върху нашето здраве. И в тази връзка ви отправяме въпроса:  знаете ли кой е плодът на „дървото на здравето“? Отговор: папаята. Именно за екстракта от папая е известно, че съдържа множество полезни вещества, които облекчават увредената лигавица на стомаха, а ензимите химопапаин и папаин улесняват храносмилането.

Ползите от плода папая са познати отдавна на будистите на остров Хавай, които са намерили начин да извлекат активните вещества от папаята, заедно с такива от овес, като тази чудодейна комбинация засилва максимално положителното действие върху лигавиците на стомаха и червата. От древното знание през модерни условия за производство в наши дни се създава и изцяло натуралния продукт Карикол Гастро. В състава на този натурален продукт се съдържат екстракти от био овес и био папая, като тези култури са отгледани специално при био сертифицирани условия на устойчиво земеделие. Активните съставки, извлечени от папаята, спомагат за възстановяване на лигавицата на стомаха и червата, ефикасно успокояват раздразнението, което води до коремен комфорт. Установено е, че плодът папая е полезен също и при различни ставни заболявания, както и за превенция при болести на кръвоносната система.

Предимствата от приема на Карикол Гастро са много и най-важното от тях е, че няма ограничение в продължителността на приема му, тъй като е с изцяло природен състав. Може да се приема за поддържане на добро здраве на стомашно-чревния тракт, но и като допълващо средство при лечение на гастрит, киселини и гастроезофагеален рефлукс. Може да се приема и самостоятелно, ако сте в начален стадий на тези състояния.  Проведени са редица клинични изпитания, които доказват ефекта на продукта за намаляване на възпалението и възстановяване лигавиците на стомаха и червата, предотвратява дразненето на стомашната лигавица, тази на хранопровода и червата, като осигурява и защитен ефект на лигавицата на стомаха. Редовната употреба на Caricol Gastro предотвратява паренето в стомаха.  Можете да сте спокойни, че няма лекарствени взаимодействия и е подходящ за диабетици, вегани, вегетарианци и при алергии от млечен протеин. Не на последно място е важно да споменем и чудесният вкус, както и лесната му употреба – компактно саше, което може да бъде навсякъде с вас (за път, при спортни активности или в офиса).

Търсете продукта в аптеките или може да закупите лесно онлайн 



Коментари (0)

Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: