Ексклузивно партньорство в името на съвършения вкус

05.02.2018
0
85778

 

Съвместното сътрудничество с The World’s 50 Best Restaurants ще укрепи позицията на Miele като „Експерт в кухнята” (The Kitchen Experience Brand) в първокласния сегмент – считат Tim Brooke-Webb (в ляво на снимката), управляващ директор на „The World’s 50 Best Restaurants” и Аксел Книйл, директор Маркетинг и Продажби в Miele Group.

 

Световният производител на електродомакински уреди от най-висок клас
Miele вече е ексклузивен партньор за кухненско оборудване в най-голямата организация за оценяване на ресторанти „The World’s 50 Best Restaurants” със собственик William Reed Business Media Group. Класирането се извършва на база гласуване от страна на над 1000 международни експерти и представя списък с актуалните топ ресторанти по света с техните уникални кулинарни преживявания. Заедно с това, наградите, присъждани от „The World’s 50 Best Restaurants” са индикатор за глобалните тенденции във висшата кухня.

Кулинарни тенденции: ‚‚Miele One To Watch‘‘ награда и #50BestTalks
Miele е настоящ партньор на три от вече наградените програми, които присъстват всяка година и също представят ‚‚Miele One To Watch‘‘ наградата за ресторанти „Изгряваща звезда” на първокласната сцена за хранене. Тази награда е признание за амбициозния талант на ресторанти с потенциал да бъдат представени в листата на най-добрите в близко бъдеще. Следващата „Miele One To Watch“ награда ще бъде обявена в средата на март 2018 година, по време на „The Asia 50 Best Restaurants” в Китай.

#BestAndVBeyond – Нов разказ на кулинарното изкуство
Под егидата на партньорството, в #BestAndVBeyond ще бъдат добавени нови епизоди (първите серии стартираха през 2017 г.). В миналото готвачи като Ferran Adrià, René Redzepi, Joan Roca, Massimo Bottura и Daniel Humm, чиито ресторанти вече са били признати за № 1 – споделят какво ги е мотивирало и вдъхновило. Включени са и интервюта, статии и видеа за чудесно направена вечеря в домашни условия.

Основана през 1899 г. със седалище в Германия, днес Miele е водещ производител
в света на премиум домакински уреди за готвене и печене, парови и хладилни продукти, кафемашини, съдомиялни, перални и продукти за почистване на под. Тази гама се допълва от съдомиялни, перални и сушилни за професионална употреба, както и перални-дезинфектори и стерилизатори за медицинско и лабораторно приложение. Компанията има 8 завода в Германия, както и по един завод в Австрия, Чехия, Китай и Румъния. Фирмата се представлява от собствени търговски дъщерни дружества, както и от вносители в почти 100 държави. Продажбите извън Германия заемат дял от около 70%.
 



Коментари (0)

157 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: