И за делник, и за празник

06.11.2019
0
5323

Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък за нещо по-така, ако например чакат гости през уикенда. А списание BILLA Кулинариум е насреща, за да даде идеи и решения за всеки повод. Есенният брой е повече от интересен. Какво ще откриете в него?

 

 

 

5 вечери в една кошница, или решения за всеки ден

Всяка домакиня знае, че доброто планиране на менюто и пазаруването са половината от свършената работа. Понеделник, вторник, сряда.. дните от седмицата се редят. Всяка вечер семейството се събира около трапезата. Какво да сготвим, така че хем да става бързо, хем да е разнообразно и да се хареса от всички? Рецептите в BILLA Кулинариум са лесни и толкова апетитни, че никой няма да остане разочарован. А ако планирате добре седмичния си пазар в BILLA, няма да губите и излишно време за пазаруване след работа.

Есенните супи и домашният уют

Есента вече ни напомня, че зимата е зад ъгъла и скоро студени ще бъдат не само нощите, но и дните ни. В такива момента ни се иска да се сгушим на топло вкъщи и да се порадваме на сезона по друг начин. А топлите супи са прекрасен, лек и вкусен начин да усетим вкуса на есента. С гъби, с карфиол или с пащърнак? Вие изберете коя е вашата супа за душата. А във всяка от тях ще откриете и щипка екстравагантност – за да е хем вкусно, хем по-интересно за небцето.

Лещата - ние я обичаме гореща

И като стана дума за наближаващите студени дни, какво по-хубаво от това, да се насладим на топлата, комфортна, домашна храна. Супите са единият начин за това. Топлите и засищащи яхнии - другият. Само лъжица от тези великолепни домашно приготвени ястия с леща е достатъчна, за да ви сгрее и да ви накара да се почувствате уютно.

И нещо по-така - завиваме рула

Ако през лятото повече се събираме с приятели някъде навън, то през по-хладните сезони сякаш домът става центърът на всичко. Как да посрещнете гостите с нещо ефектно, красиво, и разбира се, вкусно? В списание BILLA Кулинариум ще откриете 3 идеи за ефектни рула от месо – свинско, пуешко и телешко. Поднесете към тях някакво пюре, и имате завършено ястие. А идеи за различни пюрета, също ще намерите там.

Есенният брой на списанието ви очаква само в BILLA за 0,99 лв. с BILLA Card, а с талоните за пазаруване в броя, ще спестите над 25 лв.

BILLA Кулинариум е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2018 г. по данни на Blue Point от януари 2019 г.

А в мобилното приложението BILLA Кулинариум може да откриете авторските рецепти на шеф Виктор Ангелов и над 300 видео рецепти. Може да го свалите за Android и за iOS .

Приятно четене!



Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: