Къде да хапнем перфектния бургер

16.05.2021
0
4222

HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да опитат бургери, опушени ребърца и хотдози, каквито досега не са опитвали.

Зад идеята за създаването на това култово място стои професионалният готвач и един от водещите на обичаното кулинарно предаване „Бон Апети“ Стоян Сейменски. Много от вас са преглъщали пред телевизорите, докато го гледат  да готви, заедно с екранната му партньорка Лора Найденова. Други са приготвяли лично рецептите на „Бон Апети“ и знаят от първа ръка, че той не прави компромиси с вкуса.

HAMBAR не е случайно място, появило се просто така. Създадено е с много мисъл, любов и желание да предложи наистина добре приготвено опушено месо, перфектен бургер или хотдог. За нас това не е бърза, евтина и нискокачествена  храна, от която само се пълнее. Точно напротив – те могат да бъдат едно от най-вкусните преживявания за небцето.

В HAMBAR ще усетите професионализмът  на Стоян, резултат от опита му като главен готвач в не една и две професионалните кухни, но и артистизмът и свободата, които идват от работата му в „Бон Апети“. 

Ще ги доловите не само във вкуса на неговите авторски бургери. Те са и в дизайна, и композирането на менюто, и в еко опаковките, е в отношението към всеки един детайл.

HAMBAR се намира на изключително удобно място – на паркинга на „Метро“ на бул. „Цариградско шосе“ 7-11.

Независимо дали влизате в София или се отправяте на път, дали работите, живеете в района или просто пазарувате, винаги може да спрете на паркинга и да поръчате най-вкусните бургери в града.

А може да го направите и тук: www.hambar.bg



Коментари (0)

123 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: