Където има вкусна храна на трапезата, има и Kikkoman

14.04.2020
1
4832

 

 

 

 

 

 

 

5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи

1. #ОстаниВкъщи

Разбира се, че на първо място е призивът #ОстаниВкъщи, който на нашата Facebook страница и в нашия блог ще видите основно на латиница: #StayHome, #StaySafe и придружен от #HomeMadeFood. И защото освен, че „Вкусната храна обича Kikkoman“, ние от Kikkoman знаем, че няма по-вкусна храна от приготвената вкъщи. Затова се включваме с радост в кампанията #ВкусноВкъщи и с удоволствие ще споделим нашия опит с майсторските умения на Лора и Стоян.

2. Лора и Стоян

Едва ли има по-обичано и симпатично кулинарно дуо от Лора и Стоян. Ние сме с тях в поредно кулинарно предизвикателство – да, готвенето вкъщи се оказа точно такова за много от нас. Но сме сигурни, че с Kikkoman и разнообразието ни от продукти и в комбинация с изобретателните Лора и Стоян наистина няма невъзможни неща. Следи кампанията #ВкусноВкъщи и всеки ден ще имаш ново предложение за вкусна, лесна и питателна храна. И най-важното – приготвена вкъщи. Защото освен домашния уют и прецизно подбраните продукти, домашната храна винаги носи и вкуса на любовта, с която е приготвена.

3. Лесните кулинарни решения

Това е едно от основните предизвикателства на готвенето вкъщи, особено когато времето, прекарано у дома, трябва да се съчетае с всички останали дейности като работа, грижа за децата, да нахраним котката, да изведем кучето, да поподредим леко, да изчистим… а, да – и да ни остане време за самите нас. На пръв поглед изглежда невъзможно, но с умно избрани продукти и строен седмичен план за менюто, всичко може да бъде под контрол и лесно като песен. И като казахме песен – слушай любимата си музика, докато готвиш любимите ястия за любимите хора. Не само ще бъдете в перфектното настроение, но и всичко ще се получава с лекота. Пробвай, изпитано е!

4. Вкусната храна

Може и да се подразбира от само себе си, но все пак сме длъжни да го кажем – където има вкусна храна на трапезата, има и Kikkoman. Много сме говорили за умами вкуса и този път само ще кажем, че Лора и Стоян знаят със сигурност как да го използват – и за салати, и за супи и предястия, и за основни, и за десерти. И както с много неща в живота и особено с любовта, така и с умами вкуса разковничето се крие в мярката. Ще видиш, че в тази кампания ще говорим много и за вкусна храна, и за любов – от любов ще си останем вкъщи и с любов ще готвим #ВкусноВкъщи.

5. (не)Очакваните комбинации

В света на неочакваните комбинации едва ли има по-опитен експерт от Kikkoman. Знаем също, че когато сме рамо до рамо с Лора и Стоян, резултатът винаги е повече от перфектен. Този път, обаче, вярваме, че ще е по-добре да се фокусираме именно върху традиционната кухня – не само защото повечето от нас я предпочитат, от гледна точка на продукти в този период, но и защото предстои един от най-светлите Християнски празници – Великден. А ние знаем, че тогава на трапезата основно място заемат свежите салати, прясното агнешко и топлият козунак. Вярваш или не, Kikkoman е перфектният финален щрих за всяко от любимите ни ястия. Следи Facebook страницата ни и кампанията #ВкусноВкъщи, за да научиш кои ще са най-вкусните и предпочитани рецепти следващия месец.

И нека не се заблуждаваме – с помощници като Лора, Стоян и Kikkoman всеки може да бъде кулинарен гуру!



Коментари (0)

134 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: