Кое е любимото ястие на Лео Меси

12.03.2023
0
14229

Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и емоции все още владеят запалянковците от всички краища на земното кълбо.  

Аржентина е новият световен шампион, а Лионел Меси е голямата звезда – футболистът, за когото говори целият свят.

Триумфът на световното е венецът в неговата кариера. Но истината е, че феновете му го обожават не само заради успеха.

Невероятната история на Меси, неоспоримият му талант, характерът, здравото семейство, красивата му съпругата Антонела, трите им момчета – начинът му на живот като цяло буди симпатия и възхищение.

 

И докато феновете на гаучосите се радват на голямата победа, ние решихме да се поразровим в Instagrama на звездата, за да открием нещо повече за него и кулинарните му пристрастия.

Бяхме чели, че спазва режим на хранене, създаден от небезизвестния диетолог Джулиано Позер. Той включва консумацията на повече органична храна с минимално готвене, като прясна риба, яйца, салата със зехтин и разнообразни зърнени храни, ядки и семена.

Не открихме снимки на звездата с някакви кадри с чинии, пълни с диетични храни и минерална вода на масата. Но пък ни попадна нещо много мило.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Снимка с майка му и ястието, което винаги е посочвал като свое любимо в различни интервюта пред медии. То се казва „Миланеза наеаполитана“ и представлява тънко нарязано телешко месо, панирано в яйце, поднесено с домати, лук и сирене.

Е, в най-скоро време смятаме да го приготвим, подозираме, че много ще ни хареса.

Снимки: Instagram / leomessi



Коментари (0)

173 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: