Кухнята на вашите мечти – мисия възможна. Създайте я на Техномебел и Светът на мебелите

07.04.2017
0
105421

 

Едно от основните желания на всеки кулинар е, да твори в кухня, създадена по негов вкус. Само при това условие кулинарът може да се „развихри“ и, давайки пълна свобода на действията си, да създаде своите най-прекрасни ястия.

 

Ако се питате: Как да създам кухнята на своите мечти?
отговорът ни е – посетете изложенията Техномебел и Светът на мебелите в Интер Експо Център – София. Те ще се проведат от 24 до 28 април. На „Светът на мебелите“ ще откриете най-подходящите решения за мебелите си и интериорния текстил, а „Техномебел“ ще ви предложи най-новите декори на плочи, работни плотове, мебелни вратички, уреди за вграждане, мивки и смесители, функционални и ергономични механизми. И още много.

И аспираторите могат да разтуптят сърцето ви...
Да, така е. Напълно е възможно сърцето ви да се разтупти, когато се докоснете до системата BORA SYSTEMS. Тя съчетава модерен стил с иновативни технологии, комбинирайки аспиратор и котлони. Да, аспиратор – но не поглеждайте нагоре, защото той е вграден в плота, работейки безшумно и изключително ефикасно.

В търсене на желаните продукти,
интересът ви ще бъде привлечен от ултра тънкия аспиратор Talika. Подчертаните му геометрични линии се смесват с разновидност на финиши, за да бъдат оформени различните модели със завършеци в цвят мед, щрихован титан или цимент в комбинация с интериора на кухнята. За улеснение на готвещия, продуктът се предлага със система за управление.

Разбира се, нужен е и хладилник...
Осигуряването на подходящите условия за съхранение на продуктите е от основно значение за качеството на ястието, което готвим. За това ще се погрижат новите модели хладилници и виноохладители с иновативната BioCool технология в хладилната част, предложени на Техномебел. Новото поколение електроника предоставя възможността всеки клиент сам да направи подбор от група уреди, които могат да съставят SBS (side by side).

Друг продукт – Convoy
печели клиентския интерес с ясен и открит подход. Системата за съхранение от типа „направена за всеки“ е многофункционална – за кухнята, дневната, трапезарията и кабинета. Не е нужно да се захваща към вратата, което я прави подходяща за много дизайни и приложения, като например за системи с плъзгащи се врати, а едновременното с това дава ясна видимост на цялото съдържание – като виртуално „представяне“ за потребителя. А продуктът Tandem създава идеалната прилежност при подредбата по усмотрение на клиента – притежавайки автоматичното изтегляне на задните кошници, тя е предназначена за единични и двойни шкафове.

Тук ще откриете и стилни, елегантни и функционални мивки,
произведени от новия материал ФАТГРАНИТ. Материалът е с висока устойчивост на надраскване и удар. А масивните маси, изработени от цели ламели дъб – с дебелина между 40–60 мм, със сигурност ще ви дадат полезни идеи за дизайна у дома. Ще намерите и Кронодизайн Селекция 2017, състояща се от луксозни метални плочи с алуминиево покритие и съвременни декори, перфектно имитиращи дърво, камък и мрамор.

Светът на мебелите – кухни по индивидуален дизайн
Посещавайки Техномебел и Светът на мебелите, ще се вдъхновите и ще създадете своето място за готвене. Защото освен иновативните продукти, компаниите тук предлагат и изпълнение на индивидуални проекти, в които ще бъдат отчетени всички ваши изисквания – до най-малката подробност. 



Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: