Кулинарен урок с Лора и Стоян и талантите на Tefal

30.01.2017
0
117789

 

Чаровните водещи Лора и Стоян от Бон Апети зарадваха с вкусен интерактивен урок големите победители в поредната вълна на кампанията Бон Апети с Tefal.

 

 


Кулинарното училище Amuse Bouche беше домакин на събитието, а в 5-часовия ароматен маратон се включиха Дели Дельова, Верка Симова, Виктория Гевечанова, Диана Илиева, Ивелина Илиева, както и кулинарните блогъри Илиана Николова (http://ilrai.blogspot.bg/), Бианка Йовчева (http://vkusnosbety.blogspot.bg/) и Люси Евтимова (http://lussisworldofartcraft.blogspot.bg/).

Габриела Лазарова, Маркетинг мениджър на Теfal Bulgaria, приветства присъстващите на събитието и им пожела едно незабравимо готварско приключение с кулинарните експерти и талантите на Tefal.

Всички гости се включиха в приготвянето и дегустирането на менюто, което започна с плодово капучино за добре дошли и продължи с предястие от хлебчета с пармезан и с дип от сирена.

За основно ястия Лора и Стоян избраха  свинско бон филе с картофи фондан и мармалад от гъби, а за десерт – оризов пудинг с тиква.

Пълните рецепти на всички приготвени ястия може да видите ТУК

Верни помощници по време на урока бяха уредите и съдовете: пасаторът Tefal Infinity Force Ultimate, блендерът Tefal Mastermix, иновативният грил Tefal OptiGrill, кухненската машина Tefal Masterchef Gourmet, сокоизтисквачката Tefal Infiny Press Revolution и тиганите от сериите Tefal Talent Pro, Tefal Pleasure и Tefal So Intensive. Тази специална селекция от Тefal таланти беше направена лично от Лора и Стоян с цел да ни покажат как може да направим майсторенето на вкусна храна вкъщи по-лесно и приятно, защото с тях имате всичко необходимо, за да се превърнете в истински виртуоз в кухнята.


Без значение от опита им в кухнята, гостите се впуснаха смело в магията на кулинарното изкуство. А Лора и Стоян ги убедиха, че за да изпиташ удоволствие от приготвянето на храната, не е задължително да си майстор-готвач – по-важна е атмосферата и хората, за които го правиш. Вдъхновението също е важно, а когато до теб са талантите на Tefal нещата се случват по-лесно, по-бързо и много по-забавно.


Лора и Стоян споделиха, че са правили много кулинарни уроци, но „този с Тefal талантите беше особено вдъхновяващ за нас, защото имаше диалог – между нас и гостите. Това не беше обикновен кулинарен урок, защото всички готвихме заедно. Освен че измайсторихме вкусна храна, обменихме идеи и интересни истории. А усещането, което ще запазим, е за едно приятелско и забавно кулинарно приключение и смислена среща с приятни хора.“



Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: