Купа Здравец-САГ се проведе за 6-та поредна година

07.02.2017
0
105224

 

 

Традиционното състезание по ски алпийски дисциплини за деца от 6 до 12 години отново събра стотици деца от цяла България в интересна надпревара над Пловдив.

 

 

Купа Здравец-САГ
се провежда за шеста поредна година, за да зарадва всички деца с много емоции и приятни изненади.

Близо 300 деца от 17 родни клуба,
както и представители на Сърбия, Гърция и Македония премериха сили в надпреварата по ски алпийски дисциплини – гигантски слалом и показаха отлични умения и много потенциал за развитие.

Младите надежди на българския ски спорт бяха разделени в общо 6 отделни групи:
●  момчета и момичета под 8 години
●  момчета и момичета под 10 години
●  момчета и момичета под 12 години.

Най-бързи сред най-малките участници
бяха Милуш Панчев от Юлен при момчетата, който премина по състезателното трасе с време 00:28.51 и Александра Митова (Витоша Ски) при момичетата с време 00:29.47. На второ и трето място успяха да се класират Иван Керенджиев и Кирил Автономов при момчетата и Александра Каменова и Малена Замфирова при момичета.

При по-големите участници до 10 годишна възраст,
конкуренцията беше много голяма, а най-добре се представиха Марк Рангелов (Мотен) и Ева Стракова (Юлен). На второто и третото стъпало на почетната стълбичка до тях се наредиха Георги Трифонов и Александър Вълев при момчетата и Катерина Ваклиева и Ева Колева от Грийн роуд при момичетата.

При най-големите участници до 12 години
пълна доминация при момчетата имаше отбора на Пампорово, който завоюва всички места на стълбичката. На първо място с време 00:24.69 успя да се класира Марко Семерджиев, следван от Илия Костов и Димитър Лефтеров. При момичетата най-добре се представиха Бояна Радева от Юлен с време 00:24.71, следвана от Анастасия Каменова (Грийн Роуд) и Стефани Вълева (Юлен).

За поредна година екипът на ССК Тракия SAG
се справи отлично с организацията на състезанието, като успя да зарадва всички деца с много подаръци и изненади, както и страхотни награди за победителите, любезно предоставени от спонсорите на събитието: фирма Мирас – официален представител на HEAD за България, Dr. Oеtker, Чипита, Алпи и други.


Всички участници в снежната надпревара се заредиха с енергия и се насладиха на превъзходния вкус на сладките изкушения от Dr. Oеtker.
 



Коментари (0)

183 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: