Май идва с Гергьовден, балове и един уникален концерт

03.05.2018
0
52186

 

Май е един от най-красивите месеци в годината. Идва с аромат на люляк и е украсен в лилаво. Пролетните дъждове са топли, а земята е покрита с килим от свежа трева и букет от дребни цветя. Разходките са дълги и приятни, преди да дойдат горещите дни на лятото.

 

 

Точно за това време от годината BILLA Кулинариум
представя апетитни предложения на своите верни фенове. Тъй като месецът е подходящ за откриване на барбекю сезона, на страниците на списанието ще намерите идеи за гарнитури  към карначета, наденички и печен бекон. Ще разберете също и как да приготвите неподражаем блек ангъс бургер.

Ако изучаването на горските пътеки е вашата страст,
не тръгвайте без вода и храна в раницата. Рецептите за сандвичи с първокласен хляб и кълцано пилешко, гъби и топено сирене или спанак, крем сирене и хрупкав бекон, ще направят похода запомнящ се.

Тези, на които им предстои организиране на абитуриентски бал,
също могат да разчитат на интересни предложения за атрактивна храна. В случай, че ще посрещнете близки и приятели в дома си, доверете се на чевръстите си ръце и изпитаните рецепти в BILLA Кулинариум, вместо на стандартния кетъринг от хапки. Така ще се превърнете в звездата на деня, а за вкуса ще се говори дълго. Хрупкави пилешки филенца, хлебчета със салата от риба тон или тортиля с риба тон, царевица и репички, месни удоволствия, увити в бекон, банички с мента и спанак са само някои от идеите, които ще ви загатнем.

На масата сложете и
кана с лек коктейл от бяло вино или розе, резенчета пресни плодове и лед. Подсигурете сладък финал с мъфини с разноцветни шапки от фин крем.

На тези, чиито имена празнуват на Гергьовден,
ще пожелаем здраве и благоденствие. На 6 май се чества Свети Георги Победоносец, но това също е денят на храбростта, на българската армия и на овчарите. Агнешкото е неизменно в центъра на трапезата, като всеки приготвя месото по свой вкус. А BILLA Кулинариум може да ви помогне, тази година да преобразите празника с някоя нова рецепта.

А за всички, които носят България в сърцето си
на 22 май в зала „Арена армеец”, BILLA България организира грандиозен концерт с участието на любими поп и фолк изпълнители.

Събраните средствата ще бъдат предоставени на Панорама „Плевенска епопея 1877 г.”,
като част от дългосрочната национална кампания в подкрепа на стоте национални туристически обекта. Всичко за каузата и за това, как всяка година, тя обединява стотици хиляди българи, може да прочетете на страниците на BILLA Кулинариум.



Коментари (0)

164 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: