Нека да е лято

30.05.2019
0
4009

Едва го дочакахме... И ето, че е тук. Замириса на море, на ваканция, на безкрайни вечери с приятели, на пътуване и на нови приключения. Лятото е и парче сочна диня, кочан сладка царевица, пълна купа с черноморски миди и песен на щурчета... С ей такова безгрижно настроение, великолепни рецепти и полезни идеи идва и новият брой на списание BILLA Кулинариум.

 

 

На двора под лозницата, в лятната къща край морето или пък на балкона в града - няма значение къде сте, ако на трапезата има студен таратор, хрупкави брускети с патладжани, морски дарове и ледено сорбе от диня. Погрижили сме се рецептите да са интересни и много, много вкусни.

На страниците на списанието ще откриете и изкушаващи предложения със зеленчука на сезона - зеления фасул. Всички знаем колко е полезен, затова разнообразието от рецепти с него е винаги добре дошло. А какво е лятото без чушки, без праскови и без кайсии? Насладете им се с рецептите от броя.

Стъпка по стъпка ще ви покажем и как да приготвите сушени домати в домашни условия, а след това да ги сложите в буркан със зехтин и билки и да имате най-вкусната добавка към всякакви ястия.

Каквото и да си говорим, лятото без месо на грил не може. Събрали сме на едно място безценния опит на различните народи, за да ви предложим най-добрите рецепти и идеи. Организирайте компанията, палете огъня и бъдете готови за бурни аплодисменти!

А ако ви стане горещо до огъня, ще имате нужда от чаша леденостудена бира. Няма какво да си говорим, това е напитката на сезона. Помислили сме и за най-интересните мезета към нея. Например - хапки от скариди! Рецептата е фантастична!

В летния брой на BILLA Кулинариум ще намерите и идеи за лесни ястия на тиган - бързи и адски вкусни. Ще се насладите на великолепието на плодовите торти и десерти. Ще попътувате кулинарно до слънчева Португалия, за да опитате местната храна. Ще прочетете нещо много интересно за генетиката и диетата, за здравословното хранене и начин на живот.

BILLA Кулинариум е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2018 г. по данни на Blue Point от януари 2019 г.

А в мобилното приложението BILLA Кулинариум може да откриете авторските рецепти на шеф Виктор Ангелов и над 300 видео рецепти.

Може да го свалите за Android от тук: https://play.google.com/store/apps/details?id=bg.billa.kulinarium

и за iOS от тук: https://itunes.apple.com/us/app/billa-кулинариум/id1419582787?mt=8&ign-mpt=uo%3D2

Пропуснахме да споменем - с талоните за пазаруване в броя, ще спестите над 30 лв. Летният брой на BILLA Кулинариум ви очаква - само в BILLA за 0,99 лв. с BILLA Card.



Коментари (0)

151 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: