Предстои ни един истински "Вкусен Великден с Лора и Стоян" - ние нямаме търпение, а вие?

05.04.2021
0
1627

Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви кажем преди старта на един проект, който правим в сътрудничество с Бон Апети и Woman.bg и посвещаваме на храната, като удоволствие и страст.

В рамките на "Вкусен Великден с Лора и Стоян" ще ви зарадваме с някои доста интересни предложения за нестандартни рецепти, ще ви споделим и някои от нашите тайни за приготвяне на храна, ще си говорим за продукти, съставки и за всичко интересно, което можете да срещнете в нашия кулинарен свят. А той е вкусен, необятен и най-важното, този Великден смятаме да го споделим с всички вас.

Защото вярваме, че щастието е в това да споделиш трапезата си с любимите хора.

Козунак, нестандартно агнешко или пък просто съвети как и откъде да напазаруваме подходящи продукти - в нашия блог "Вкусен Великден с Лора и Стоян" ще намерите наистина добри предложения за една пролет, която ще зарадва небцето с изненадващи комбинации.

От днес до Великден ще ви срещнем с различни кулинарни идеи и ще ви накараме да мечтаете за повече аромати в кухнята, за нови съставки и за онзи момент, в който казвате на любимите си хора:

"Вечерята е готова, хайде - чакам ви на масата".

Дали ще получите куп комплименти за ястието си? Разбира се! Оставете това на нас, защото рецептите и идеите, които сме ви приготвили са наистина уникални. Не ни вярвате? Сгответе само една и ще се влюбите.

В този проект си партнираме и с Parkmart, Philadelphia, tat, Kühne и KRINA, защото вярваме, че добрите партньорства правят храната още по-вкусна.

А и с годините сме се научли да се доверяваме само на качеството. Затова ви очкаваме всеки ден от днес до Великден, за да го направим вкусен. Заедно.



Коментари (0)

150 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: