Пролетни акценти в свежо зелено

12.02.2018
0
81147

 

 

Пролетта идва, облечена в нежни цветове и вълнуващи тонове на зеленото с новия брой на BILLA Кулинариум. От чиниите ухае на свежест, а менюто вече е леко и богато на пресни плодове и зеленчуци.


 

 

Зелениите са на мода точно в този период на годината –
заради това им е отредено и специално място. Идеи с лапад, коприва, киселец и спанак ще изненадат приятно и малки и големи, а пресните лук и чесън ще се представят пред публика в съвсем нова светлина.

Под прожекторите ще застанат и някои постни предложения –
специално за тези, които съблюдават пречистването преди Великден. Репичките, тиквичките и пресните картофи също ще дефилират по кулинарния подиум, за да впечатлят дори публиката от разбирачи в кухнята. И за да не стане натрапчиво зеленото, за вкусовото разнообразие ще се погрижат рулца от пилешко, джобчета от свинско контрафиле, панирана бяла риба, семпли комбинации с риба тон и вариации на паста.

Менюто е наистина богато
и изцяло в унисон с резултатите от проучване на BluePoint от началото на годината, което отрежда на BILLA Кулинариум престижното първо място в България за най-тиражирано и най-продавано кулинарно издание за уникален брой към края на 2017 г.

На най-малките са посветени специални шарени страници,
за да се хранят здравословно, вкусно и с блеснали от задоволство очи. Зайчета, бухалчета и апетитни бургерчета ще оживят детската трапеза – за настроение и за просвещение в идеята за домашно приготвената храна.

Освен за комфорта на малките,
списанието ще се погрижи и за доброто настроение на порасналите деца, като им подскаже, как с няколко стъпки може да се гледа оптимистично на света.

Някъде на финала на приятното преживяване BILLA Кулинариум,
читателите ще намерят най-добрата идея, как да спестят над 50 лв. с талоните в броя. Предложенията са както за храни и напитки, така и за много други стоки, свързани с ежедневието.


А в случай, че има такива, на които нито им се пазарува, нито им се готви,

една кратка разходка до Мароко е сигурно, че ще ги разведри

 

 



Коментари (0)

122 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: