Сбогувайте се с излишните килограми в 3 лесни стъпки

16.06.2017
0
108803

 

Лято е, топло е, а сякаш Коледа беше едва преди месец. Не само заради снега, който ни валя през април, но и заради коледните (и после и великденските) килограмчета, които се натрупаха и сякаш нямат никакво намерение да си отидат. Не си отиват, защото трябва да ги подканим по правилния начин.

 

Излишните килограми изобщо не обичат да бъдат раздвижвани.
Най-добре се чувстват, ако седите на едно място, абсолютно неподвижно и прекарвате така часове наред. Ако обаче започнете с леки и приятни движения, като например да карате колело до работа или пък след работа заедно с децата да поиграете в парка на топка, започват да се стопяват от яд.

Не обичат също така и сериозни редовни натоварвания
като народни танци, аеробика, а от фитнеса бягат през глава. Друго, което излишните килограми не обичат, са зеленчуците и киселото мляко. Наблегнете на тези леки и супер подходящи за жегите храни и ще видите как само след месец фигурата ви ще се преобрази.

Третият начин да изгоните излишните килограми,
така че никога да не се върнат, е като дадете на тялото си съставките, от които то се нуждае, за да се изчисти от натрупаните токсини и излишните течности и да се справи успешно в борбата с килограмите.

Комбинирани формули като Liquid for Fit на Хербамедика
спомагат за освобождаване на задържаните течности и токсини, което води до намаляване на теглото, без това да се отрази на водния баланс на тялото. В допълнение към пречистващия ефект, тези съставки благоприятстват чернодробните функции и кръвообращението. Много професионалисти смятат, че всяко отслабване трябва да включва детоксикация, за да може редукцията на теглото да протече по естествен начин.

Диуретичните и пречистващи съставки на Liquid For Fit
са разработени да подпомагат точно тези процеси. Продуктът съдържа екстракти от различни растения, доказали през годините своите диуретични и детоксикиращи свойства – артишок, розмарин, червена лоза и хвощ. Добавени са важни електролити и резултатът от всичко е успешна подкрепа за здравословно отслабване. Така с малки подобрения в начина си на живот ще усетите отново лекотата на движението. Ако стриктно спазвате условията, промяната ще се случи само след 2 седмици.


 



Коментари (0)

174 ДУШИ ОНЛАЙН
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
vaniii5 се регистрира в сайта.
Мария Големанова се регистрира в сайта.
annakamalieva се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: