Сезонът на рибата и леките летни кюфтенца

04.07.2018
2
43909

 

Чакано и силно желано, лятото вече ни очарова с дълги дни и топли вечери. Любимецът сред сезоните сякаш минава неусетно и затова трябва бързо да се насладим на всички божествени вкусове, които ни предлага.

 

 

Безспорните фаворити на лятото
са твърде кратко на сцената и не трябва да се губи никакво време в присъствието им на масата. Череши, пъпеш, диня – все някой от тях е фаворит на цялата фамилия. Освен в натуралния им вид, с тях може да експериментирате и да изненадвате.

BILLA Кулинариум ще ви даде идеи,
които със сигурност ще ви допаднат много. Защо пъпешът да не е поднесен в една класическа за Италия комбинация с прошуто, а динята да се превърне в съвършената разхладителна напитка. Черешите съвсем елегантно прилягат на лек десерт – какъв, ще разберете от страниците на списанието.

И тъй като леката храна е с приоритет през топлите месеци,
в летния брой на BILLA Кулинариум са подбрани наистина интересни рецепти, с които да поглезите близки и приятели. Винаги щом се заговори за кюфтенца, повечето хора съвсем естествено се облизват. Затова предложенията ни за този сезон са за леки, изненадващи и безспорно апетитни кюфтенца, разбира се, с прилежащите им сосове.


Можете да избирате между магданозени, с тиквички, спанак, пилешко или извара – вкусни, ароматни и красиво подредени, те ще накарат сетивата ви да тържествуват.

Какво още в броя!
Готвим риба, защото тя е полезна, вкусна и незаслужено зарязана в ъгъла на българското меню. Неслучайно средиземноморската диета се смята за най-здравословната в света – тъй като включва пресни плодове и зеленчуци, маслиново масло и много, много риба и морски дарове. Как да се възползвате максимално от добрите качества на скумрията, пъстървата, треската и лаврака – ще ви разкажем с няколко нетрадиционни, но много апетитни рецепти.

И говорейки толкова много за вкусна храна,
няма как да останем без десерт. Лято е и ни трябва нещо екзотично. Какво по-подходящо от нещо сладичко с кокос и ананас.

Бонбони, сладолед или лека торта – избирате сами. Но което и да приготвите, все ще бъде брилянтно за деня!



Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

27.09.2018
Десерта ми хареса
1.
Изпрати
лично съобщение

06.07.2018
Прекрасни сте! винаги ви гледам с голям интерес и внимание, за да науча и се образовам на изкуството на кулинарията! Продължавайте да сте все така иновативни и експериментиращи нови съчетания на вкусове и форми! :) И бъдете здрави целият екип! :)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: