Тайната на любимите ни традиционни продукти

08.11.2018
0
43274

 

Вярата, грижата и доверието са в основата на ежедневния стремеж да бъдат създавани колбаси и месни деликатеси с безкомпромисно качество, както и любими млечни продукти по традиционни рецептури. А каквито и домашни изкушения да приготвите с тях – винаги може да сте сигурни, че вкусът им ще бъде неповторим!

 

С мляко от български ферми
Повече от 25 години брандът „Димитър Маджаров“ запазва семейните ценности, обвързвайки ги и с качествата на своите продукти. Традиционните млечни продукти се произвеждат единствено от първокачествано свежо краве, овче, козе и биволско мляко, добивано единствено от български ферми Първа категория, покриващи напълно европейските хигиенни изисквания.

Чист и естествен продукт, белите сирена „Димитър Маджаров“
включват в състава си 100% прясно мляко и традиционната българска закваска, съдържаща Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. За да придобият своя умерено солен и приятно изразен млечен вкус, сирената от козе, овче и биволско мляко трябва да преминат период на зреене от минимум 60 дни при специална температура, а сиренето от краве мляко – минимум 45 дни.

Кашкавалите „Димитър Маджаров“
са традиционен български продукт, без заместители и изкуствени съставки, в кашкавалите се влагат 100% козе, овче и биволско мляко.

Кисело мляко „Димитър Маджаров“ е чист естествен продукт,
съдържащ само мляко и традиционна българска закваска от Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Гаранция за стриктно спазваната българска технология на производство е наличието на минимум 55 милиона живи полезни бактерии в 1 грам продукт до 20-ия ден от производството на кисело мляко „Димитър Маджаров“.

Останете в свежа компания не само през лятото с айрян „Димитър Маджаров“.
С леко солен и освежаващ вкус, той съдържа само мляко, българска закваска и калиева сол, която по естествен начин балансира водния баланс в организма. Предимство е и отворът за пиене в капачката, осигуряващ удобство, дори и по време на път.

От подбрано месо с натурални подправки
„Димитър Маджаров“ е първата компания, която преди повече от 10 години въвежда на пазара луканка с диаметър 70 мм. По-големият размер на луканката изисква минимум 60 дни прецизен процес на сушене, през който повърхността й се обвива с грижливо отгледана бяла благородна плесен, придаваща по-богат и плътен вкус.

Емблематичният за марката „Димитър Маджаров“, сух колбас „Бургас“
се произвежда вече повече от 20 години по непроменена рецепта, превърнала се в еталон за потребителите. Произведен по класическа технология от подбрано говеждо и свинско месо с натурални подправки, сух колбас „Бургас“ от „Димитър Маджаров“ не съдържа соеви протеини и глутен.

Ако търсите натурален месен продукт с неповторимия вкус на прясно месо
без добавени соеви протеини, глутен, лактоза, консерванти и други Е-номера – може да го откриете във Вурстчета без Е-номера „Димитър Маджаров“ – приготвени само от ръчно обезкостено свинско месо, овкусено с натурални подправки. Без никакви оцветители, Вурстчетата са с цвета на варено месо, естествено опушено с букови стърготини. Напълнени са в естествена ядивна обвивка и могат да се консумират директно или приятно гриловани до златисто.
 



Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: