Вкусът на пролетта

04.04.2019
0
3008

Тя идва с първите сезонни плодове и зеленчуци, обагрени в различни цветове. Ухае на разцъфнали клонки, на току-що поникнала трева, на зелена свежест. Да ѝ се насладим по най-вкусния начин с пролетния брой на списание BILLA Кулинариум!

 

 

 

 

Репички, лапад, коприва, спанак, аспержи, левурда, ягоди и пресни картофки дефилират на страниците на списанието в уникални вариации на рецепти за всеки ден. Свежи салати, леки супи, неустоими основни и ефирни десерти изкушават всеки ценител на вкусната сезонна храна.

Онези от вас, които спазват християнските пости, ще открият интересни предложения, с които да разнообразят ежедневното си меню, съставено от ястия без животински продукти.

Готови сме и за най-големия пролетен празник - Великден. Менюто за семейния обяд е измислено. Прекрасна зелена салата, великденска супа, крехко агнешко и фантастична козуначена торта с ягоди. Нека да е празнично и на душата, и на трапезата ни!

Всъщност, с агнешкото съвсем не сме приключили. Това е месото на сезона, още повече, че след Великден идва и Гергьовден. Открили сме най-добрите рецепти с агнешко за тази пролет и изобщо не се шегуваме. Ще ги намерите на страниците на списанието BILLA Кулинариум.

Стане ли по-топло времето, излизаме навън и неизбежно палим грила. Ароматите на печено месо са неизменна част от пролетните дни. Прясното месо под собствена марка на BILLA „Българска ферма“ е с гарантиран 100 % български произход и с отлично качество, на което можем да се доверим. Рецептата за мариноване от нас, за вас остава само да запалите барбекюто и да съберете приятелите си.

Рубриката „Кулинарно училище“ в този брой е прелюбопитна. Стъпка по стъпка ще ви научим да правите едно невероятно семпло ястие, с което да се почувствате на седмото небе. Яйцата в облак са легендарни, не само заради атрактивния си външен вид. Доказано е, че те са перфектната закуска. А защо е така, може да прочетете в статията „Силна храна“.

И още - ще направим кулинарно пътешествие до Южна Африка, ще говорим за виното и неговия произход, ще обърнем внимание на храненето на децата, на здравословния начин на живот...

Още интересни и любопитни теми и рецепти можете да прочетете в най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2018 г. по данни на Blue Point от януари 2019 г.

А в мобилното приложението BILLA Кулинариум може да откриете авторските рецепти на шеф Виктор Ангелов и над 300 видео рецепти . Може да го свалите за Android от тук: https://play.google.com/store/apps/details?id=bg.billa.kulinarium и за iOS от тук: https://itunes.apple.com/us/app/billa-кулинариум/id1419582787?mt=8&ign-mpt=uo%3D2

Пропуснахме да споменем - с талоните за пазаруване в броя, ще спестите над 30 лв. Пролетният брой на BILLA Кулинариум ви очаква - само в BILLA за 0,99 лв. с BILLA Card.



Коментари (0)

122 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: