Вкусен януари

08.01.2020
0
5748

Първия месец от годината свързваме със студа навън и с топлия уют на дома. С желанието ни да започнем годината на чисто, да се грижим повече за себе си и близките си, да намерим така мечтания баланс. Свързваме го и с многобройните именни дни и веселите вечери с приятели на чаша червено вино. А вкусната и полезна храна е неизменна част от всичко това.

Зимният брой на списание BILLA Кулинариум ще ви даде идеи как да превърнете плодовете и зеленчуците от зимните пазари във вкусни ястия за всеки ден.

Кореноплодните - перфектният избор за сезона

Те са и невероятен източник на енергия, на полезни вещества за тялото и, разбира се, радост за небцето. Червено цвекло, моркови, пащърнак, целина... А за какво точно са полезни и как да ги готвим така, че да се насладим максимално на дълбокия им вкус? Всичко това, заедно с няколко изпитани рецепти ще намерите на страниците на списание BILLA Кулинариум.

Свежи салати с червено зеле

Едно от най-трудните неща през зимата е да приготвяме вкусни салати с пресни сезонни зеленчуци, така важни за правилното хранене. Трудно е, защото липсва лятно-есенното изобилие по пазарите. Но не е невъзможно. Червеното зеле е главният герой в салатите, които ще откриете в списание BILLA Кулинариум. Съчетаваме го с плодове, с ядки, с пикантни чушлета... Резултатът е повече от интересен!

Картофите, без които не можем

За тях казват, че са малките грудки, успели да променят света. Въпреки трудния си дебют на европейската трапеза в миналото, днес едва ли някой би могъл да си представи кулинарията без тях. Варени, печени, пържени... В главна роля или пък като гарнитура - те са винаги на нашата трапеза. Затова всички интересни идеи за приготвянето им са добре дошли. Ще ги откриете на страниците на зимния брой на BILLA Кулинариум.

Сладкиши с цитруси

Те са най-обичаните зимни плодове - свежи, ярки, сладко-кисели и екзотични. Можем да ги консумираме просто така, но можем да вплетем вкуса и свежестта им в някой сочен кейк, а защо не и в торта... Вижте рецептите в BILLA Кулинариум и си подарете наслада в уютните зимни следобеди на чаша ароматно кафе или топъл чай с приятели.

Зимният брой на списанието ви очаква само в BILLA за 0,99 лв. с BILLA Card, а с талоните за пазаруване в броя, ще спестите над 20 лв.

В списание BILLA Кулинариум ще откриете още много интересни идеи за зимни рецепти, подходящи както за всеки ден, така и за празници. Ще научите много за здравословното хранене, ще пътешествате и ще се забавлявате.

BILLA Кулинариум е най-тиражираното и най-продаваното кулинарно издание за уникален брой към края на 2018 г. по данни на Blue Point от януари 2019 г.

А в мобилното приложението BILLA Кулинариум може да откриете авторските рецепти на шеф Виктор Ангелов и над 400 видео рецепти. Може да го свалите за Android и за iOS .

Приятно четене и добър апетит!



Коментари (0)

164 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: