Вкусно, по-вкусно… „Вкъщи“

30.07.2018
0
42252

 

...или как един ресторант отвори и впечатли избрани гости

 

 

 

 

 

Посрещайки гостите си с топла домашна баница,
Катето Евро разтърси каноните на ексклузивните заведения и откри ресторант „Вкъщи“ – най-новия ресторант на родната кулинарна сцена.


 
Общо 24 щастливци
имаха шармантната възможност да се насладят на ястията от менюто на легендарната актриса. На гости се отби и чаровният наследник на домакинята – Александър Кадиев. Изкушенията за очите и небцето включваха крехко телешко с ароматен винен сос, филе от сьомга с цитрусово ухание, перфектно овкусени свински ребърца с гарнитура от печени гъби и моркови, мариновани пилешки шишчета, златиста домашна баница с яйца и сирене.

Като за на гости у дома,
развълнуваните късметлии поднесоха на домакинята си цветя и вино, с което още от самото начало се усетиха и непривичните за обичайните ресторанти задушевност и уют. Странно, но се свиква.

Ексклузивната емоция без аналог
да бъдат в „ресторанта“ на знаменитата българска актриса, телевизионна водеща, майка и баба и каква ли още не, бе допълнена и от приготвената с иновативен уред храна. Тя бе по вкуса на всеки един от присъстващите, носеше удоволствие и на най-придирчивото небце и всичко това благодарение на функциите на Tefal Optigrill+. Заслужилият помощник-готвач на Катето успя да впечатли всички с лекотата и бързината, с които приготвяше апетитните порции в менюто спрямо предпочитанията им.

Сладки приказки на кулинарни теми превзеха неусетно вечерта  
в бързо изградената приятелска атмосфера на фона на смях, звън на чаши и деликатното пиукане на високотехнологичния грил, напомнящо на гостите, че Катето разчита на умен помощник за кулинарните си идеи. В центъра на вниманието бе размяната на любими рецепти, както и споделянето на различни хитринки и любопитни хрумки в кухнята.

Но всичко си има край
– и Катето, и гостите й съжалиха, че времето лети прекалено бързо, когато човек се забавлява и наслаждава на момента. Еми така е с Tefal Optigrill+.

Finale grande на незабравимото изживяване
пък бе изненадата накрая. Тотална, приятна и неочаквана – като всяка една, уважаваща себе си изненада.
Всеки един от гостите на ресторант „Вкъщи“ получи чисто нов грил Tefal Optigrill+ .

О, да!!!
Това прави поне още 12 нови ресторанта „Вкъщи“, където хубавото и вкусното за близките да не спира.



Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: