Звездата си ТИ!

17.02.2020
0
2780

Мечтаният KitchenAid може да е твой с помощта на BILLA

 

Независимо дали гледате любимото си готварско предаване, четете новия брой на някое списание с рецепти или следвате кулинарни страници в социалните медии, вие вече сте го виждали...

 

 

Той е елегантен и с уникален дизайн. Обикновено е цветният акцент в кухнята. Винаги е на централно място върху работния плот. За него се носят легенди. Има славата на „дясната ръка“ на готвещия... Това е планетарен миксер KitchenAid. Уредът, без който звездите в кухнята не могат. И мечтата на всяка домакиня.

Едва ли някога мечтаният KitchenAid е бил толкова близо до вас, колкото сега. И не само той, а и всички уникални съдове за готвене от легендарната марка. Касерола с капак, съд за задушаване, различни видове тигани, прибори за готвене и протектори...

Всичко това може да бъде ваше с програмата на BILLA, чрез която да съберете цялата колекция от съдове за готвене. Те сега са с до -80% намаление в магазините на BILLA.

Как работи програмата?

До 15 април, пазарувайки в BILLA, за всеки 10лв. от покупката получавате 1 промо точка. Когато съберете 10 промо точки, може да вземете с до -80% отстъпка любимите съдове за готвене от KitchenAid.

Едва ли имат нужда от това, но все пак ще ги похвалим. Истината е, че добрата им репутация сред готвачите никак не е случайна. Това е така, защото всички съдове за готвене KitchenAid са с трислойно незалепващо покритие, без вредната перфлуороктанова киселина (PFOA free). Благодарение на това покритие храната се отделя лесно от повърхността им, а и се почистват много лесно след това, което никак не е маловажно. В тях „запечатването“ на продуктите става съвършено, а пърженето е с много по-малко мазнина. Те са подходящи за използване във фурна (до 260°С) и съдомиялна, за всякакви повърхности за готвене, включително индукционни котлони. Имат удобна дръжка от неръждаема стомана, нитована за допълнителна безопасност, както и любимото на шеф готвачите удебелено дъно за бързо и равномерно разпределение на топлината. Предимствата им никак не са малко, нали?

Как да участвате в седмичната томбола за кухненски робот KitchenAid?

Ако вече сте закупили съдове на KitchenAid, вие сте в играта. В периода от 09.01.2020 до 15.04.2020 г. всяка седмица се провежда томбола за кухненски робот KitchenAid. За да участвате в нея, както вече споменахме, трябва да купите съд за готвене KitchenAid (от 09.01 до 15.04.2020 г.), аксесоарите не участват, и да регистрирате кода от ръководството за употреба на www.billapromo.bg до 15.04.2020 г. Това е всичко. Освен с елегантния си дизайн, роботът се отличава с изцяло метална конструкция и дръжка от неръждаема стомана. Главата му е с двуосово въртене за получаване на максимално хомогенна смес, накланяща се за по-лесно почистване и употреба. Двигателят е с директно задвижване за безпроблемна работа, а купата е от неръждаема стомана.

Какво може да правите с него? На практика всичко. Всякакво тесто - за хляб, за пица, за сладкиши. Може да разбъркате каймата за любимите кюфтенца, да направите пюрета, кремове, да разбиете белтъците до съвършенство и какво ли още не?

А след това какво? Как какво? Много лайкове в социалните мрежи и аплодисменти след вечерята със семейство или приятели. Защото звездата вече ще си ти.



Коментари (0)

114 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: