Балатонки

Дата: 10.11.2015
Източник: Малинка
ТИТЛА: Готвач
Балатонки
 
Необходими продукти:
900 г готово тесто за пица или хляб
12 кренвирша
 

Начин на приготвяне:
1
Тестото се разточва на правоъгълник, от който се изрязват ленти с ширина 2 см и дължина 20 см.
2
Кренвиршите се увиват в лентите тесто, като леко се застъпват при навиването.
3
Слагат се в тава, застлана с хартия за печене, намазват се с олио и се пекат в предварително загрята на 190 градуса фурна, около 15-20 минути.
4
Съвет: По желание може да ги поръсите с настърган кашкавал.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

02.07.2017
Любимо и лесно за приготвяне!
1.
Изпрати
лично съобщение

02.07.2017
Любима закуска в неделя за моето семейство!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


196 ДУШИ ОНЛАЙН
Zornica Atanasova коментира рецептата Рибена яхния
Кристин Манолова се регистрира в сайта.
Даниела Дечева коментира рецептата Трицветна торта
Лусияна се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Тарт „Рататуй“
zmugly коментира рецептата Стек от риба тон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта