Банички със синьо сирене и шунка
Лора и Стоян
200 г сирене „Котидж“ 200 г захар 1 1/2 ч. л. бакпулвер 4 яйца 350 г брашно 1 щипка сол 1 ванилия олио за пържене на маслена баня пудра захар за поръсване |
13. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2019 Много вкусни, въпреки че използвах бурата.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2018 Блатовете ми спаднаха,а ги пекох както е описано. Не знам къде съм сбъркала. Тестото беше идеално, но не се получиха въздушни като еклер.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2018 Супер са !
| ![]() |
10. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2017 Невероятно вкусни
| ![]() |
9. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2016 много вкусни, превърнаха се в любима закуска
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...