Шоколадов сладкиш с круши
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2023 И аз увеличих брашното с около 50 гр., защото не можеше да се борави с него, много бързо и се правят и се ядат.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2017 Приготвих ги с пълнозърбесто брашно,пое малко повече от 400 гр.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 Пробвах две рецепти за гризини и все не успявам да ги докарам до търсената от мен хрупкавост. Явно бъркам някъде и ми е по-лесно да се откажа от гризините и да наблегна на супите, салатите и основните ястия, където впрочем е и стихията ми.)))
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2016 За втори път правя тази рецепта и се получава винаги добре.Сложих доста ядки и замених брашното с ръжено.Пак се получи.Благодаря за хубавата рецепта!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2016 И моето тесто стана водно затова добавих още брашно, но така е и на мама рецептите са с \"брашно - колкото поеме\".
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...