Палачинкова торта с шунка и спанак
Лора и Стоян
500 г пилешко месо от бутчета (без кост) 500 г телешки джолан (без кост) 500 г свински гърди (без кост) 500 г кървавица 300 г сланина 100 г ориз (бисерен) 200 мл червено вино 1 средно голяма кисела зелка 1 дафинов лист 4 с. л. олио 1 с. л. червен пипер 1–2 ч. л. див кимион сол и черен пипер на вкус |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2021 С тази капама си спестяваш въртенето около печката.
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2018 Приготвих рецептата. Но използвах само свинско месо и кълцана наденица вместо кървавица. Определено се получи вкусно и пак ще се приготвя!
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2018 Рецептата е страхотна!
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2018 Капамата по вашата рецепта стана повече от превъзходна!Страхотно попъдение за празника!Благодаря ви!
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...