Пастет от тиквички и крем сирене
Лора и Стоян
4 глави лук 1 голям домат 400 г овче сирене 4 яйца 1 ч. л. сух риган 4 зелени люти чушки (не много големи) 50 г краве масло 1 ч. л. пушен червен пипер |
37. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2020 Всичко е чудесно!
|
36. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2019 Вкусно
|
35. |
Изпрати
лично съобщение |
19.04.2016 Бързо, лесно, вкусно
| ![]() |
34. |
Изпрати
лично съобщение |
13.03.2016 Чудно, само че сложих 2 яйца, за да покрие хубаво гювечето.
| ![]() |
33. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2016 Тази рецепта е една от любимите ми рецепти за белтъчно ястие. Става божествено. :)
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...