Лятно желе
Лора и Стоян
160 г брашно 1 ч. л. бакпулвер 1/2 ч. л. сол 60 г краве масло (на стайна температура) 150 г захар 3 яйца 1 ванилия 200 г череши пудра захар за поръсване |
68. |
Изпрати
лично съобщение |
30.08.2019 Черешите падннаха на дъното и там сладкишът остана малко мокър. Но иначе се прави лесно и все пак се получи вкусен.
|
67. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2019 твърде яйчен вкус - ще добавим малко мляко следващия път
|
66. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2018 вкусен е сладкишът. моите подобрения: използвах кафява захар и то около 100 гр и пак беше твърде сладък за моя вкус. другия път ще сложа 60-70 гр. замених бялото брашно с лимец и добавих лимонова есенция /защото нямах чисти лимони, които да настържа/. черешите ги овалях в брашно и не потънаха. децата много го харесаха.
|
65. |
Изпрати
лично съобщение |
06.06.2018 Невероятен сладкиш!
| ![]() |
64. |
Изпрати
лично съобщение |
31.05.2018 Получи се прекрасен!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...