Яхния с пилешки копънчета

Дата: 09.09.2016
Източник: Светлана
ТИТЛА: Хоби готвач
Яхния с пилешки копънчета
 
Необходими продукти:
6 пилешки копънчета
7-8 средно големи картофа
1 глава лук
2 моркова
1 чушка
2 домата
2-3 с. л. брашно
магданоз
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите и лукът се нарязват, а останалите зеленчуци се настъргват.

2
В тенджера слагаме олио и веднага сипваме копанчетата и зеленчуците, без картофите и доматите.
3
Похлупваме и оставяме да се задушат за 10 минути, като от време на време разбъркваме.

4
След това добавяме сол на вкус, брашното и червен пипер, и доливаме вода.

5
Когато копанчетата са почти готови, добавяме картофите и ги варим до готовност.

6
Накрая слагаме доматите и магданозът и оставяме яхнията да ври за още 5 минути.


Съвет:
Рецептата е подходяща и за свинско месо, но е добре, то да се свари предварително.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


394 ДУШИ ОНЛАЙН
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
Дарко публикува рецептата Домашна паста
Zornica Atanasova коментира рецептата Супа с нахут и чоризо
Silva Semova се регистрира в сайта.
Дарко публикува рецептата Тирамису
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта