Празнично меню за Гергьовден


0
69499

Наред с апетитните варианти на агнешко печено, които по традиция поднасяме на днешния празник, по стар обичай в много региони на страната, за Гергьовден задължително се приготвя и агнешка чорба, от която се раздава на близки и познати за здраве и благополучие.

Ако сте решили, и на вашата празнична трапеза днес да има агнешка чорба, то е добре да знаете, че агнешката кайма и карантия са доста нетрайни и е препоръчително да се приготвят в деня на закупуването им.

А ето и няколко изпитани наши рецепти за още по-вкусен Гергьовден.

Pinterest
Коментари (0)



vangeliq се регистрира в сайта.
Таня Пенкова се регистрира в сайта.
Лиляна Спасова се регистрира в сайта.
Надя Михнева коментира рецептата Доматени кюфтета
Mimi Petrova се регистрира в сайта.
Любослава Петкова се регистрира в сайта.
gld се регистрира в сайта.
Валентина Илиева коментира рецептата Торта „Опера“
Анна коментира рецептата Щрудел с ябълки и круши
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта