Велина Иванова

Велина Иванова
Име: Велина Иванова
ТИТЛА: Помощник готвач
1020 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
30.10.2017
Не знам дали защото го оставих да се маринова 24 часа, дали защото сложих "на око" всички тези подправки, които са невероятна комбинация, дали защото добавих в запръжката вино, което извря и остави аромата си преди да добавя маринованото месо, но това, което се получи е много вкусно. Доста напомня на дюнера, но за мен тази рецепта е много по-добра от него. Благодаря за изключителното предложение за любителите на част от източния вкус.
2
27.10.2017
Много е хубава. Аз сложих малко бяло вино в запръжката и след него пилешки бульон с мащерка, преди да налея водата. Мисля, че така стана още по-обогатена. Трябва да се внимава бобът да е добре сварен, защото много зависи кой какъв си е взел.
Станаха много вкусни, честно казано мислех, че ще е малко безвкусно заради изварата, но комбинацията от продуктите определено е сполучлива. Бих ги сервирала за предястие, гарнитура или лека закуска. Мерси за идеята на екипа на Бонапети.
4
11.10.2017
Направих ги с елда, много са вкусни, стават лесно и са питателна храна.
5
15.09.2017
Нямаше как да е на жар при мен, но въпреки това - запечени във фолио на фурна са много вкусни. Това, което мисля е, че моцарелата не се усеща много, сигурно е обаче, че без нея вкусът нямаше да бъде същият в плънката. Обичам постни ястия и всяко ново предложение ме радва, тези чушки си заслужават, рецептата е лесна.
за 2 рецепти
Моите Рецепти:
4
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



Георги Колчев се регистрира в сайта.
Tsarina Penkova се регистрира в сайта.
Миглена Цветанова се регистрира в сайта.
Ivelina Petrova се регистрира в сайта.
Стела се регистрира в сайта.
Росица Стратиева коментира рецептата Рибена шакшука
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта