Villie_skies

Villie_skies
ТИТЛА: Чирак
231 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
03.04.2015
под рецепта Торта „Естерхази“
Ох, много благодаря. Не бяха недопечени, защото по краищата, където бяха малко по-тънки, станаха ронличи, като препечени. Преполагам, че трябва да разбия белтъците по-добре. Пак ще пробвам, аз не се отказвам лесно. Много благодаря за съветите и вниманието :)
2
19.03.2015
под рецепта Торта „Естерхази“
Здравейте, блатовете ми станаха лепкави. Като недопечени сякаш, но не съм сигурна, че мога точно да определя. Просто станаха лепкави и нямаше как да ги използвам. Посмислих, че може би брашното ми е дошло малко или не знам какво друго може да съм объркала. Благодаря за помощта :)
3
10.03.2015
под рецепта Торта „Естерхази“
И на мен блатовете не ми се получиха. Не знам защо. Може ли да споделите някоя тънкост или нещо, което да помогне. Иначе кремът е повече от уникален, глазурата също. Аз използвах мед вместо глюкоза и ликьор, защото няма ром. Прекрасна рецепта. :)
4
31.03.2014
под рецепта Торта „Васа”
Изключително добра рецепта! Много вкусна! Замених бадемите с орехи, а в белтъчния крем не съм слагала слагала ядки, защото нямах под ръка печени орехи. И вместо ликьор за сиропиране използвах коняк, затоплен с няколко лъжици захар. Стана страхотно.
5
18.02.2014
Съвет: Преди да се овкуси пилешкото е хубаво да се пробва на сол първо прошутото. Моето си беше соленичко и пилешкото месо пое от него и стана малко по-солено. А към самия сос добавих и 2 с.л. заквасена сметана и така той стана малко по-мек на вкус. Иначе рецептата е страхотна, не особено сложна, малко по-трудоемка, но страхотна!
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



284 ДУШИ ОНЛАЙН
sanndys сготви Гюзлеме
Десислава публикува рецептата Пудинг торта
Simona Petrova коментира рецептата Лазаня „Болонезе“
Таня Миланова публикува рецептата Морковен кекс
Preslava Hristova публикува рецептата Ябълков кейк
Bettyna Venkova коментира рецептата Кейк „Зебра”
Ваня Тодорова се регистрира в сайта.
Виктория коментира рецептата Песто „Дженовезе”
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта