Тема на седмицата

 
Да сготвим с хляб
25.01.2021
С хляба и хлебните изделия набавяме на организма си жизненоважна енергия. Хлябът е основен източник на въглехидрати, но съдържа и белтъчини, минерални вещества и витамини от група В. Отделните видове хляб се различават значително по своя състав. Белият хляб има добри вкусови качества, но е беден... Разбери как
0
80313
Искаш ли да пиеш и да не се напиеш?
13.01.2021
Започна 2021 и всички се надяваме на една по-добра година, като си пожелаваме най-вече здраве. Пълним чашите и вдигаме наздравици за това. А поводи и именни дни в началото на годината колкото искаш! През целия януари не... Разбери как
0
1134
Зимни салати
03.01.2021
Откога съществува зимната салата, никой не може да каже. Твърде вероятно е да са я измислили някъде по северните ширини из европейските краища, защото в древни времена зимата се славела с това, че била много люта, а... Разбери как
1
81042
Хрупкавото цветно зеле
30.11.2020
В някои краища на страната го наричат „цветно зеле”. Роднина е на броколите и в повечето рецепти двата зеленчука са изцяло взаимозаменяеми. А защо са толкова различни на цвят – карфиолът е бял, а броколите са... Разбери как
1
65793
Нова готварска книга с 80 уникални рецепти от Европа и Африка
23.11.2020
Имаме една наистина добра новина за всички изкушени от кулинарното изкуство и здравословния начин на живот. Новата готварска книга на Herbalife Nutrition е вече факт! Още при първото разгръщане на страниците ѝ разбираме, че... Разбери как
0
851
Предвестникът на есента
16.11.2020
Всеки сезон от годината носи свое очарование и си има своите предимства. Едно от кулинарните предимства на есента е възможността да похапнем вкусни и полезни кестени. Знаете ли, че... Кестенът произхожда от топлите... Разбери как
0
68352
Готвим с любов, подправяме с Vegeta
09.11.2020
Някои продукти дотолкова са станали част от живота ни, че дори не се замисляме, когато ги използваме. Такава е съдбата и на легендарната подправка Vegeta, изобретена през 1959 г. от хърватския професор Залта Бартл. От... Разбери как
0
1452
Есенно меню с дюли
19.10.2020
Те са един от символите на късната есен – отличават се с богат и невероятно силен аромат и наситен жълт цвят – напълно в унисон с годишния сезон, през който плодовете им узряват. Познати са два вида дюли –... Разбери как
0
67811
Обиколи света с рецепти за бисквитени торти
12.10.2020
Бисквитената торта е бърз и лесен сладкиш, който не изисква специални умения, а с новия Специален пудинг за бисквитена торта Dr. Oetker с вкус на Ванилия или Шоколад, гарантираме, че кремът за любимия на малки и големи... Разбери как
0
9353
Щастливите магически ядки
05.10.2020
Принадлежат към голямото семейство на мангото, смрадликата и сумака, а най-близък родственик им е кашуто. Консумацията им спомага за облекчаване на различни здравословни проблеми, като също така предпазва организма и... Разбери как
0
95614

<<|1|2|3|4|5|...|40|41|>>


192 ДУШИ ОНЛАЙН
Tulay Tunaeva се регистрира в сайта.
Димитър Пенев се регистрира в сайта.
Albena Miteva коментира рецептата Мусака с кайма и заливка
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта