Тема на седмицата

 
BILLA подкрепя българските производители
12.05.2020
Купуваме български храни и напитки на промоционални цени Слънчеви и сочни плодове, свежи зеленчуци, прясно и крехко месо... Няма човек, който да не обича истинския вкус на българските продукти, отгледани с разбиране, грижа и любов. И всеки път, когато седнем на трапезата, отрупана с ястия от местни... Разбери как
0
4168
Пареща, но вкусна!
08.05.2020
Защо пари копривата?  По стеблото и долната страна на листата има малки влакънца. За копривата това е защитен механизъм и въпреки това 50 вида пеперуди се хранят с нея. За този, който я докосне усещането е болезнено, а... Разбери как
0
66633
На трапезата за Гергьовден
05.05.2020
Агнешкото е на почит У нас най-често може да си купите агнешка плешка, която да се обезкости и да се направи на руло, да се изпече на грил или на шишчета. Особено вкусна е, когато се задуши или от нея се приготви ястие със... Разбери как
0
1508
Le Poulet. Приказно пиле с доказано френска история.
27.04.2020
       Le Poulet е френска порода бавно растящо пиле. Защо френска порода? Защото се учим от най-добрите! С най-голям опит в отглеждането на тази порода. И защото обичаме да се наслаждаваме на храната – също... Разбери как
0
229
С цвят и вкус на пролетна свежест
21.04.2020
Те са далечни роднини на хряна и са познати на човечеството от около 1000 г. пр.н.е. Предполага се, че репичките имат азиатски произход, като дълго време са били декоративно растение, преди да заемат място на... Разбери как
0
67671
Пъстър и вкусен Великден
14.04.2020
Приготвянето на домашен козунак си е истинско предизвикателство за всеки страстен кулинар. Начинанието изисква не малка доза смелост и желание, за да се превърне празника в едно наистина незабравимо... Разбери как
1
80166
С какво да заместим млякото по време на пости?
23.03.2020
Изкушавали ли сте се да замените стандартното краве мляко с някакъв вид растителна напитка, но да се колебаете как точно бихте могли да я използвате? Отделете малко време, за да прочетете следващите редове –... Разбери как
0
1268
Желязната лейди
09.03.2020
Защо пари копривата?  По стеблото и долната страна на листата има малки косъмчета. За копривата това е защитен механизъм и въпреки това 50 вида пеперуди се хранят с нея. За този, който я докосне усещането е болезнено, а... Разбери как
0
70152
Ситно смляно
24.02.2020
Не е ясно на кого точно му е хрумнало да смели или да накълца на парчета сурово месо, но явно е бил предвидлив човек с кулинарен усет, защото днес каймата безспорно е един от най-използваните продукти в родната кухня. С... Разбери как
0
74006
Бананови изкушения
10.02.2020
В кулинарията няма торта или пай, който да не може да бъде направен или поне украсен с банан. С него се приготвят и солени ястия, но тук е важно да се отбележи, че за повечето от  тях има специален сорт банан, който е... Разбери как
0
64829

<<|1|2|3|4|5|...|39|40|>>


MaryJane354 коментира рецептата Калифорнийска пица
MaryJane354 се регистрира в сайта.
Viktor Miovski се регистрира в сайта.
iliyananedyalkov се регистрира в сайта.
Росица Кусева се регистрира в сайта.
Станислава Иванова се регистрира в сайта.
Петя Петкова коментира рецептата Пита с млечен крем
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта