Тема на седмицата

 
Храната, която сплотява
01.07.2020
Замисляли ли сте се, че има храни, които ни карат да се чувстваме по-близки. И какъв по-интимен момент от това да се съберем с приятели и любими хора и заедно да се насладим на някое вкусно, интересно поднесено ястие. Ако времето ви притиска и не сте склонни да прекарате целия си ден около печката, това... Разбери как
0
1205
Слънчевите плодове
23.06.2020
Сладките и ароматни жълто-оранжеви плодове произхождат от Китай, а персийските поети са ги наричали „зърната на боговете”. Александър Велики ги донася в Мала Азия и Гърция, римляните пък ги пренасят от Анадола в... Разбери как
0
4076
Вкусно и здравословно с новия „Кулинариум“
02.06.2020
Лятото - най-щастливото време от годината, вече е тук със своите свежи утрини, топли вечери, с мириса на море и с обещания за нови вълнуващи емоции. Как да черпим с пълни шепи от изобилието на сезона, да подсилим имунитета... Разбери как
0
3231
Плодовете на лятото
01.06.2020
У нас черешата е позната още от Античността, заради непосредственото влияние на гръцката и римската култура по българските земи. Но в българската история около този сладък плод витае героичен и романтичен ореол... Разбери как
0
73525
BILLA подкрепя българските производители
12.05.2020
Купуваме български храни и напитки на промоционални цени Слънчеви и сочни плодове, свежи зеленчуци, прясно и крехко месо... Няма човек, който да не обича истинския вкус на българските продукти, отгледани с разбиране,... Разбери как
0
5899
Пареща, но вкусна!
08.05.2020
Защо пари копривата?  По стеблото и долната страна на листата има малки влакънца. За копривата това е защитен механизъм и въпреки това 50 вида пеперуди се хранят с нея. За този, който я докосне усещането е болезнено, а... Разбери как
0
66693
На трапезата за Гергьовден
05.05.2020
Агнешкото е на почит У нас най-често може да си купите агнешка плешка, която да се обезкости и да се направи на руло, да се изпече на грил или на шишчета. Особено вкусна е, когато се задуши или от нея се приготви ястие със... Разбери как
0
1553
Le Poulet. Приказно пиле с доказано френска история.
27.04.2020
       Le Poulet е френска порода бавно растящо пиле. Защо френска порода? Защото се учим от най-добрите! С най-голям опит в отглеждането на тази порода. И защото обичаме да се наслаждаваме на храната – също... Разбери как
0
298
С цвят и вкус на пролетна свежест
21.04.2020
Те са далечни роднини на хряна и са познати на човечеството от около 1000 г. пр.н.е. Предполага се, че репичките имат азиатски произход, като дълго време са били декоративно растение, преди да заемат място на... Разбери как
0
67711
Пъстър и вкусен Великден
14.04.2020
Приготвянето на домашен козунак си е истинско предизвикателство за всеки страстен кулинар. Начинанието изисква не малка доза смелост и желание, за да се превърне празника в едно наистина незабравимо... Разбери как
1
80218

<<|1|2|3|4|5|...|39|40|>>


Елза Маламова се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Пица „Маргарита“
Maria Stoykova се регистрира в сайта.
Маргарита Първанова се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Лешников кекс
SuperMag коментира рецептата Свинско с патладжани
SuperMag коментира рецептата Кръмбъл с ягоди и бадеми
SuperMag коментира рецептата Малинов крем
SuperMag коментира рецептата Фритата „Капрезе“
SuperMag коментира рецептата Билков омлет със сирене
SuperMag коментира рецептата Пиле с грах и гъби
SuperMag се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта