Тема на седмицата

 
Време е за парти!
10.12.2018
В най-празничните дни от годината ви предлагаме да се впуснете в забавна и вълнуваща кулинарна игра с времето, пространството и мащабите – дайте воля на фантазията си, в комбинация с подходящата доза желание и ентусиазъм, и създайте незабравими възможности за приятно изкарване, като... Разбери как
0
64083
Храните, без които хладилникът ни не остава
03.12.2018
Както в почти всички сфери от нашия живот – така и в храненето също властват модни тенденции, но наред с това запазено място тук имат и традициите. Така например има продукти, които неотменно присъстват във всяко... Разбери как
0
2435
Миниатюрните зелки с европейски вкус
26.11.2018
Смята се, че в сегашния му вид то е култивирано в Белгия още през 13. век, но първото писмено сведение за него се появява едва през 1587 г. и затова от мнозина 16. век се приема като начало на отглеждането му. Бързо се... Разбери как
0
62404
Пет неща, които научихме за храненето от французите
19.11.2018
Да се храниш с отношение – на това ни учат французите с тяхната изтънчена кухня и неповторим маниер на хранене. Ще ви споделим пет малки тайни от френската кухня, които превръщат яденето в ритуал. Французите... Разбери как
0
644
Есенно меню с дюли
13.11.2018
Те са един от символите на късната есен – отличават се с богат и невероятно силен аромат и наситен жълт цвят – напълно в унисон с годишния сезон, през който плодовете им узряват. Познати са два вида дюли –... Разбери как
0
65412
Впечатляващи факти в полза на пилешкото
05.11.2018
Редовното присъствие на прясно пилешко месо на масата не само ще направи семейното  меню още по-вкусно и разнообразно, но и ще ви помогне да поддържате теглото си без да наддавате, а ако диетата ви е достатъчно добре... Разбери как
0
768
Щипка екзотика в менюто
29.10.2018
В индийската кухня се използва почти изключително и само в сладкиши, докато европейците го слагат и в картофени ястия, и в преработени месни продукти, а също и в супи, сосове и печени изделия. Мускатовото дърво е... Разбери как
0
62603
Живот по италиански с Аз ям!
22.10.2018
Спомняте ли си пъстрия италиански свят от филма „Яж, моли се и обичай“? Свят, в който всички се влюбихме. Ако не сте го гледали, винаги може да наваксате този пропуск. В него Мис Перфектна усмивка –... Разбери как
0
1386
Със сусам подправят боговете!
01.10.2018
Сусамът и конопът са двете най-стари маслодайни култури, които човечеството е успяло да култивира. На вавилонски глинени плочки, датирани на около 4000 години може да се прочете надпис „Със сусам подправят... Разбери как
0
62987
Кратка история на хотдога
17.09.2018
Кренвиршът е една от най-старите познати форми на обработено месо. Той е споменат за първи път в Омировата „Одисея“ през IX. век пр. Хр. Говори се, че кренвиршът – на англ. frankfurter – бил разработен във Франкфурт... Разбери как
0
1853

<<|1|2|3|4|5|...|37|38|>>


123 ДУШИ ОНЛАЙН
Maya Mileva се регистрира в сайта.
Bisera Krumova се регистрира в сайта.
Ana Kocheva се регистрира в сайта.
Анета Узунова се регистрира в сайта.
Dimitar Ganchev се регистрира в сайта.
Desislava Georgieva коментира рецептата Сконс с шоколад и круши
Diana Krstic се регистрира в сайта.
Лора Начева се регистрира в сайта.
домат се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта