Тема на седмицата

 
Топли супи за зимни дни
23.01.2017
Тя е призвана да събужда апетита и да „настройва” стомаха за основното ястие. В днешните модерни времена на господстващ практицизъм – супата е един вид разкош, защото е продукт на по-бавно течащия живот, за който казват, че е приготвен с душа. По-плътните и хранителни зимни супи спокойно могат... Разбери как
0
217
Във форма за кекс
20.01.2017
Думата „кекс“ навлиза в нашия език от немски, където означава „бисквита“. Немската дума, появила се в началото на 20. век пък идва от английското „кейк“, което може да означава и „торта“. Според... Разбери как
0
33087
Ситно смляно
16.01.2017
Не е ясно на кого точно му е хрумнало да смели или да накълца на парчета сурово месо, но явно е бил предвидлив човек с кулинарен усет, защото днес каймата безспорно е един от най-използваните продукти в родната кухня. С... Разбери как
0
11711
Зимни изкушения
13.01.2017
Всеки сезон си има свой вкус. Към кулинарните предпочитания на зимата традиционно спадат ястия, приготвени с продукти, които почти не консумираме през по-топлите месеци от годината, защото именно сега е точният момент,... Разбери как
0
9869
Суха класика
09.01.2017
От най-дълбока древност, човечеството непрекъснато се опитва да рационализира, подобри и обогати бита си. Тази инстинктивна потребност и вечен стремеж към по-добро намират проява в почти всяка област от човешкия живот... Разбери как
0
16313
Кисели специалитети
06.01.2017
Въпреки, че повечето от нас смятат, че киселото зеле е запазена българска марка, то фактите твърдят друго – още работниците, построили Китайската стена, са си хапвали кисело зеле, само че техният вариант е... Разбери как
0
29009
С ухание на зимни празници
02.01.2017
Карамфилът е известен като подправка със страхотен вкус още от най-древни времена. А в Египет, Китай, Индия и Близкия Изток се е използвал не само като подправка, но и като лекарство. Като изтънчени и високопоставени... Разбери как
0
18766
Новогодишни наздравици!
30.12.2016
Неписано правило гласи, че доброто питие доказано регулира празничното настроението в полза на повече усмивки и забавления. А какво по-добро питие от това, което сами сте приготвили у дома – за вас и за вашите... Разбери как
0
19490
(Пред)Новогодишно настроение
26.12.2016
В забързаното всекидневие често забравяме кой ден сме или коя дата от месеца, но когато месецът е декември, нещата се променят. Една от причините за тази промяна идва от факта, че месецът е сред фаворитите по празници в... Разбери как
0
17153
Вити, завити
23.12.2016
В България Рождество Христово настъпва като продължение на Бъдни вечер и започва с традиционния български обичай – Коледуване. В някои краища на страната и до днес се спазва традицията, от полунощ на 24 срещу 25... Разбери как
0
27012

<<|1|2|3|4|5|...|27|28|>>


134 ДУШИ ОНЛАЙН
Янко се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Мусака с кайма и заливка
Теодора се регистрира в сайта.
нели иванова се регистрира в сайта.
Yanni MC коментира рецептата Сусамки
Yanni MC се регистрира в сайта.
Sasho Petkov се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта