Тема на седмицата

 
С какво да заместим млякото по време на пости?
23.03.2020
Изкушавали ли сте се да замените стандартното краве мляко с някакъв вид растителна напитка, но да се колебаете как точно бихте могли да я използвате? Отделете малко време, за да прочетете следващите редове – заслужава си, защото така ще внесете разкош и аромат в живота си. Очакват ви отговори на... Разбери как
0
1010
Желязната лейди
09.03.2020
Защо пари копривата?  По стеблото и долната страна на листата има малки косъмчета. За копривата това е защитен механизъм и въпреки това 50 вида пеперуди се хранят с нея. За този, който я докосне усещането е болезнено, а... Разбери как
0
69951
Ситно смляно
24.02.2020
Не е ясно на кого точно му е хрумнало да смели или да накълца на парчета сурово месо, но явно е бил предвидлив човек с кулинарен усет, защото днес каймата безспорно е един от най-използваните продукти в родната кухня. С... Разбери как
0
73813
Бананови изкушения
10.02.2020
В кулинарията няма торта или пай, който да не може да бъде направен или поне украсен с банан. С него се приготвят и солени ястия, но тук е важно да се отбележи, че за повечето от  тях има специален сорт банан, който е... Разбери как
0
64660
По една ябълка на ден
03.02.2020
Ябълката вероятно е едно от първите и със сигурност едно от най-масово култивираните от човека дървета. Познати са хиляди сортове, като всеки от тях се отличава с различни размери, период на зреене и вкусови... Разбери как
0
91039
Растителният антибиотик
27.01.2020
Присъства във всяка кухня и участва в състава на почти всички ястия. Главното му достойнство обаче не се изразява само в прекрасните му вкусови качества – лечебните му свойства също са отдавна известни. Освен в... Разбери как
0
57408
10 мита за сурими
02.01.2020
Повечето от нас са наясно, че пръчиците от морски дарове (известни като рулца от раци), са направени от сурими, а не от месо от раци. Въпреки това, ако трябва да обясним какво всъщност представлява сурими, най-вероятно... Разбери как
0
3334
Ponzu цитрус сос: капката свеж вкус за перфектната риба
06.12.2019
Приготвили сте всичко за любимата си риба, но ви липсва онази тайна съставка, която да отвори вкусовете и да направи морската ви вечеря перфектна. И не, не е необходимо да отидете на скъп ресторант или да разполагате с... Разбери как
0
770
Le Poulet. Приказно пиле с доказана френска история.
02.12.2019
       Le Poulet е френска порода бавно растящо пиле. Защо френска порода? Защото се учим от най-добрите! С най-голям опит в отглеждането на тази порода. И защото обичаме да се наслаждаваме на храната – също... Разбери как
0
1105
Bornier: Истинският вкус на Дижон
13.11.2019
Дижон е приказно френско градче, сгушило се в Източна Франция. Историческа столица е на област Бургундия. И тук вече, със сигурност, небцето ти знае за какво говорим. Бургундско е виното, което винаги има с какво да... Разбери как
0
741

<<|1|2|3|4|5|...|39|40|>>


274 ДУШИ ОНЛАЙН
Plamen Gerchev се регистрира в сайта.
Tanya Chakarova коментира рецептата Панирани тиквички
Валерия се регистрира в сайта.
Антония коментира рецептата Ризото с тиква и прошуто
Iliyana Todorova се регистрира в сайта.
dim4eto_87 се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Бързи чеснови хлебчета
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта