Минипай с карфиол и бекон
Лора и Стоян
400 г бутертесто брашно за разточване | за плънката: 300 г пълномаслена извара 200 г сирене „Крема” 2 пакетчета лимонови и портокалови корички (6 г всяко) 125 г захар 5 яйца (+ 1 яйце за намазване) |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2017 Вкусът е като на италиански сладкиш с рикота!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2014 Точно по вкуса ми...
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...