Марката Бон Апети се появява на българския пазар през 2001 година. Днес всички, които обичат и се интересуват от храната свързват с това име кулинарни книги и тематични поредици, един от най-известните телевизионни готвачи в страната, кулинарно списание, интернет страница.
През всичките години на своето съществуване Бон Апети повдигаше завесата на кулинарното изкуство като показваше красотата на храната, разкриваше тайнството на екзотичните продукти и подправки, комбинираше по вълшебен начин храни и напитки.
Бон Апети съществува, за да превърне лаиците в любители, а любителите в начинаещи професионалисти. Днес цялото наше знание, всичките ни умения, целият ни опит стават съдържание на най-мащабната и единствена по рода си кулинарна онлайн енциклопедия в България.
Освен огромното количество информация, свързана с рецепти, готварски техники, на страницата bonapeti.bg ще намерите най-новите тенденции в кулинарното изкуство, ще прочетете историите на звездите на кулинарната сцена, ще направите кулинарно пътешествие около света.
От тук нататък искаме да превърнем BonApeti WEB в мястото, на което се срещат професионалисти и аматьори, опитни и начинаещи, консервативни и експериментатори, създатели и ценители, конкуренти и партньори, за да разменят мисли, опит, умения, информация и знания, да спорят, дискутират и пишат по темата, която най-много обичат – изкуството да създаваш добра храна, на която другите се наслаждават.
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...