За нас

Марката Бон Апети се появява на българския пазар през 2001 година. Днес всички, които обичат и се интересуват от храната свързват с това име кулинарни книги и тематични поредици, един от най-известните телевизионни готвачи в страната, кулинарно списание, интернет страница.

През всичките години на своето съществуване Бон Апети повдигаше завесата на кулинарното изкуство като показваше красотата на храната, разкриваше тайнството на екзотичните продукти и подправки, комбинираше по вълшебен начин храни и напитки.

Бон Апети съществува, за да превърне лаиците в любители, а любителите в начинаещи професионалисти. Днес цялото наше знание, всичките ни умения, целият ни опит стават съдържание на най-мащабната и единствена по рода си кулинарна онлайн енциклопедия в България.

Освен огромното количество информация, свързана с рецепти, готварски техники, на страницата bonapeti.bg ще намерите най-новите тенденции в кулинарното изкуство, ще прочетете историите на звездите на кулинарната сцена, ще направите кулинарно пътешествие около света.

От тук нататък искаме да превърнем BonApeti WEB в мястото, на което се срещат професионалисти и аматьори, опитни и начинаещи, консервативни и експериментатори, създатели и ценители, конкуренти и партньори, за да разменят мисли, опит, умения, информация и знания, да спорят, дискутират и пишат по темата, която най-много обичат – изкуството да създаваш добра храна, на която другите се наслаждават.



Милена коментира рецептата Брауни със сладки картофи
Nadezhda Veleva се регистрира в сайта.
Cvetana Marinova се регистрира в сайта.
Румен Менков се регистрира в сайта.
Darina Hristova се регистрира в сайта.
Димитър Димитров се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаКак да печелите точкиКарта на сайта