Запечен боб с бабек и сметана
Лора и Стоян
1,5 кг свински гърди (цяло парче без кост, с кожа) 1/2 с. л. бял синап 1/2 с. л. черен пипер 1 с. л. сол | за гарнитурата: 1 кг кисело зеле 2 ябълки 1 стрък праз 2 скилидки чесън 2 зърна хвойна 1 ч. л. ким 2 с. л. свинска мас 200 мл зелев сок |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 На мен ми се наложи да обезкостявам гърдите, а това занимание не е след любимите ми.))) Добавих още два стръка праз, той е толкова деликатен и направо се стопява, така че не навредих на баланса от вкусове.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2015 Моето месо беше нарязано, така че аз го запекох до златисто на тигана,след това сложих малко нарязан на ивички пушен бекон и също го запекох и накрая сложих 2 парчета наденица.Около тях сложих 2 сухи чушки-една сладка и една люта.Извадих ги и в намазнения тиган запържих лука-червен и праз.Сложих всичко в мултикукъра,овкусих със малко сол,черен пипер,бахар,дафинов лист и го пуснах да се задуши за час.След това ще сложа ябълките и ще запека на 80 градуса за около 20 минути.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...