Запечен боб с бабек и сметана
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 На мен ми се наложи да обезкостявам гърдите, а това занимание не е след любимите ми.))) Добавих още два стръка праз, той е толкова деликатен и направо се стопява, така че не навредих на баланса от вкусове.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2015 Моето месо беше нарязано, така че аз го запекох до златисто на тигана,след това сложих малко нарязан на ивички пушен бекон и също го запекох и накрая сложих 2 парчета наденица.Около тях сложих 2 сухи чушки-една сладка и една люта.Извадих ги и в намазнения тиган запържих лука-червен и праз.Сложих всичко в мултикукъра,овкусих със малко сол,черен пипер,бахар,дафинов лист и го пуснах да се задуши за час.След това ще сложа ябълките и ще запека на 80 градуса за около 20 минути.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...