Звездица

Потребител от 21.02.2017
Звездица
ТИТЛА: Помощник готвач
1769 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Отдавна следя сайта на Бон Апети и все не намирах време да се регистрирам, защото зная, че при мен няма да се получи само с обикновено присъствие, а ще ми се иска да споделя своите преживявания в кулинарните лабиринти с повече хора.))) Намирам рецептите на Лора и Стоян за изключително прецизни и няма начин да не се получи "всеки път отличен резултат", ако стриктно се спазват пропорциите и последователността на процедурите.))) Ако сте любопитни, абонирайте се за моите коментари, които не се свеждат само до "ох, ах и прекрасно е". Иска ми се да има повече пъстрота в общуването, както цветно и закачливо демонстрират своите кулинарни умения Лора и Стоян. Благодаря за вниманието.)))))
Коментари
1
13.07.2017
под рецепта Тарт „Рататуй“
Според мен тази рецепта е излишно усложнена. Не допускам, че някой ще приготвя ронливо тесто, че и омлет накрая за едно зеленчуково ястие.))) Ще са необходими повече от два часа за приготвянето й. Всяка домакиня разполага само с две ръце.))) Аз лично предпочитам класическата рецепта от 25.08.2014. Изпитана е няколкократно от мен и винаги с отличен резултат.)))
2
13.07.2017
под рецепта Винен Кебап
Не разбрах защо рецептата е именувана винен кебап, пък никъде не присъства вино. :-))))
3
07.07.2017
Пролетта и лятото са друго нещо.)))) Възползвах се максимално от пресните тиквички и за две седмици приготвих 5 - 6 ястия с тях. Рулото стана огромно, не очквах, но пък съм доволна от размера. Казват, че той имал значение. :-))))))))))
4
07.07.2017
Красив, вкусен и с много богата плънка пай! Не разбрах какво му е гръцкото, защото липсва отличителната подправка - риганът, но за всеки случай включих и копър в съставките и мисля, че не сбърках.))) Хе-хе-хе, при мен имаше седмица на тиквичките. :)))))
5
07.07.2017
Рецептата изглеждаше примамливо лесна и затова се заех с приготовлението й, но за мое учудване отне доста повече от 40 минути, като се има предвид рязането, престояването в солена вода и особено овалването на пръчиците.))) Що се отнася до печенето, аз лично ги пекох около 35 минути, защото не получаваха показания на снимката загар. Както и да е, важен е крайният релултат, а той беше прекрасен. Гостите ми за първи път вкусваха тиквички, приготвени по подобен начин и не спряха със суперлативите, докато не ометоха цялото налично количество. Добре, че предварително бях предвидила повече от три тиквички.)))))
за 1 рецепти
Моите Рецепти:
8
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



228 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта