Звездица

Потребител от 21.02.2017
Звездица
ТИТЛА: Готвач
2500 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Отдавна следя сайта на Бон Апети и все не намирах време да се регистрирам, защото зная, че при мен няма да се получи само с обикновено присъствие, а ще ми се иска да споделя своите преживявания в кулинарните лабиринти с повече хора.))) Намирам рецептите на Лора и Стоян за изключително прецизни и няма начин да не се получи "всеки път отличен резултат", ако стриктно се спазват пропорциите и последователността на процедурите.))) Ако сте любопитни, абонирайте се за моите коментари, които не се свеждат само до "ох, ах и прекрасно е". Иска ми се да има повече пъстрота в общуването, както цветно и закачливо демонстрират своите кулинарни умения Лора и Стоян. Благодаря за вниманието.)))))
Коментари
1
09.12.2017
Танечка, радвам се, че рецептата Ви е харесала. Вариантът с пасирането е интересен, но у нас крем супите не са сред любимите, предпочитаме да усещаме състава на ястието. Забележителното в тази рецепта е вкусът на топчетата. Наличието на листа от целина в тях ги отличава от всички познати досега топчета и ги прави неотразими. )))
2
09.12.2017
Наистина много симпатични курабийки. Според мен, времето за печене беше малко, останаха недопечени, затова го увеличих с още 10 минути. Накрая всичко си дойде на място и курабийките бяха оценени по достойнство. )))
Горда съм, че след 482 118 прегледа, съм първата приготвила предложената рецепта. Макар да ми отне повече от два часа, резултатът е налице. Ястието е добро, вътрешността на сармите е малко сухичка, но гъбеният сос прекрасно преобразува сухотата и е нежно допълнение. Имам само една забележка, идваща от моето отношение към киселината. Тук тя ми липсваше, смятам, че при бланширането на зелевите листа ще е подходящо да се добавят 2-3 лъжици оцет. )))
Това беше първата ми торта с тиква. Не очаквах, че ще се получи такъв резултат. Тортата се оказа мнооооого добра. Шоколадът и тиквеното пюре се допълват, а въздушният ефект идва от маскарпонето и сметаната. Сега да си призная, за първи път допуснах дефект при изпълнението, защото сметаната беше 18 % и остана направо течна, та се наложи да я изхвърля и да купя друга - 30 %. Какво пък - за три години е допустимо човек да извърши поправима грешка, нали? )))
5
19.11.2017
под рецепта Баница с праз
И аз, както повечето от колегите, приготвих баницата по мързеливия подход с готови кори. ))) Понеже готовите кори не са толкова еластични, както току-що замесените, реших да загъна баничките като пури. Плънката е по рецептата, а отгоре поръсих с мъничко сусам. Докато бяха горещи, баничките бяха хрупкави. Добре, че останаха малко за втора консумация. )))
за 7 рецепти
Моите Рецепти:
18
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

163 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: