Звездица

Потребител от 21.02.2017
Звездица
ТИТЛА: Готвач
2014 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Отдавна следя сайта на Бон Апети и все не намирах време да се регистрирам, защото зная, че при мен няма да се получи само с обикновено присъствие, а ще ми се иска да споделя своите преживявания в кулинарните лабиринти с повече хора.))) Намирам рецептите на Лора и Стоян за изключително прецизни и няма начин да не се получи "всеки път отличен резултат", ако стриктно се спазват пропорциите и последователността на процедурите.))) Ако сте любопитни, абонирайте се за моите коментари, които не се свеждат само до "ох, ах и прекрасно е". Иска ми се да има повече пъстрота в общуването, както цветно и закачливо демонстрират своите кулинарни умения Лора и Стоян. Благодаря за вниманието.)))))
Коментари
Наистина различна рецепта, но май пак се изложих, защото не сложих точното оризово вино „Мирин“, а обикновено "Мерло". Бутилката се наклони и вместо 2 с. л. се изляха около 5. ))) Така моето ястие се опиянчи и придоби прекрасен винено червен цвят. И пак си беше вкусно. )))
Аз благодаря за бързия отговор. ))) Вероятно получавам зрителни халюцинации, но вече за втори път ми се случва да открия повторение на продукти в публикуваните рецепти и когато направя коментар - хоп, повторението изчезнало и за малко авторите на рецептата да се обидят. ))) Тук произтече същото. Кълна се, че когато написах коментара, в рецептата на два непосладователни реда имаше по 2 ч. ч. брашно, а сега едните чашки отпътували. ))) Както и да е - желая Ви усмивки и успехи в кулинарията. )))
Здравейте, на две места виждам по 2 чаени чаши брашно и ми се струва, че брашното ще дойде повечко за четирите яйца. ))) А пък олиото ми изглежда малко, та ще се радвам, ако ме осветлите. )))
4
16.10.2017
Супер рецепта! Докато композирах необходимите продукти установих, че разполагам само със стерилизирани печени чушки от буркан, в които имаше и малко оцет. Изобщо не се поколебах и вложих чушките, очаквайки те да внесат леко кисела нотка, която щеше да се неутрализира от сладката царевица, но уви! Не се усети изобщо киселината, затова смело препоръчвам такива чушки за предложената рецепта. Месото стана крехко, а ароматите от сирената и босилека направиха ястието неустоимо. )))))
5
13.10.2017
под рецепта Грузинска салата
Салатата се получи добре, но аз нали съм малко недоскиф, не видях, че зелениите не се смилат в блендер и направо изсипах всички съставки да се объркат добре. ))))) Резултатът беше крокодилено зелен дресинг. ))))) Единствената моя добавка бе, около 20 мл зехтин, понеже олиото ми се видя недостатъчно мазно, хи-хи-хи. )))
за 1 рецепти
Моите Рецепти:
10
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



219 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Драгова се регистрира в сайта.
Милена коментира рецептата Брауни със сладки картофи
Nadezhda Veleva се регистрира в сайта.
Cvetana Marinova се регистрира в сайта.
Румен Менков се регистрира в сайта.
Darina Hristova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта