Бадемов тарт с кардамон
Лора и Стоян
220 г брашно (тип 500) 220 г брашно от спелта 1 пакетче суха мая (7 г) 1 1/2 с. л. копърово семе 250 г кисело мляко 1 яйце 1 с. л. меласа (или мед) 30 г краве масло (+ за намазване) 1 с. л. морска сол олио за намазване |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2015 Този хляб е уникален!Много вкусен вероятно заради маслото и копъра, който му придава страхотен аромат!
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...