Бон Апети

Бон Апети
Име: Бон Апети
ТИТЛА: Главен готвач
13854 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
21.02.2017
под рецепта Тирамису
Лилия, тази рецепта е на Марги Хранова и не е приготвяна от нас, тя е от архива на Бон Апети. Смятаме, че възможна причина за това, кремът да не се сгъсти е, че жълтъците и белтъците не са разбити добре . Също така, ако се прекали с разбиването на маскарпонето, то се втечнява. Препоръчваме ти, следващият път внимателно да разбъркаш маскарпонето и да го добавиш малко по малко към добре разбитите белтъци, като бъркаш (а не разбиваш), до хомогенизиране. Или да изпробваш нашата рецепта за Класическо тирамису, която може да намериш в сайта ни.
Мис Тигрова, така приготвени, броколите остават хрупкави в средата. Ако не ти допадат така, следващият път увеличи двойно времето за готвене.
3
17.02.2017
под рецепта Нюйоркски чийзкейк
Елица, виж стъпка 6 от рецептата.
4
17.02.2017
Красимир, използвахме течна животинска сметана на Президент.
5
08.02.2017
под рецепта Лесна чабата
Кремена, възможно е, вторият път да си имала проблем с маята. Ние изпекохме чабатата в предварително загрята на 200 градуса фурна с вентилатор (въздух).
за 6654 рецепти
Моите Рецепти:
6971
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



668 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта