Бон Апети

Бон Апети
Име: Бон Апети
ТИТЛА: Главен готвач
16326 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
Здравейте! Сметаната е течна, обикновено използваме "Президент".
Това, доколко са пухкави, понякога зависи не само от печенето, а и от набухвателя, който се използва.
3
16.03.2019
под рецепта Ризото със спанак
Водата за ризото се добавя постепенно, по 2 - 3 черпака, а не наведнъж - затова на снимките изглежда по-малко. Бърка се постоянно, а когато се изпари, отново се досипва , докато ризотото стане кремообразно. Количеството вода е правилно.
Опитайте да добавите още един жълтък, още малко киселина/лимон и още малко мазнина. И разбивайте много през цялото време.
5
16.03.2019
Здравейте! Благодарим, че ни обърнахте внимание - наистина няма нужда от пош.
за 7876 рецепти
Моите Рецепти:
6586
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



Анна коментира рецептата Омлет със спанак и чушки
Denka Petkova се регистрира в сайта.
TE коментира рецептата Балкански хумус
Анна коментира рецептата Макарони на фурна
ani_borisowa коментира рецептата Брауни с ядки
Tatiana Dobreva се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофени мъфини
Анна коментира рецептата Зеленчукови мъфини
Maria Gandeva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта