Бон Апети

Бон Апети
Име: Бон Апети
ТИТЛА: Главен готвач
15398 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
17.10.2017
Ива, използваме крем сирене Филаделфия.
2
04.10.2017
Атина Иванова, тестото се меси 10 минути, а времето за втасване зависи от температурата в помещението, като може да продължи от 30 минути до 1 час. Ако в стаята е по-топло, тестото втасва по-бързо. Ако е по-студено, съответно - по-бавно. Принципно тестото е втасало, когато удвои обема си.
3
04.10.2017
Звездица, направена е необходимата корекция по отношение продължителността на времето за готвене. Приготвянето на ньоките ни отне около 1 час.
4
03.10.2017
Рая, може да не слагаш глюкоза, но в такъв случай, количеството на сметаната трябва да се намали с 50 мл.
5
03.10.2017
Звездица, пропускът е коригиран - за подправяне на доматената смес използвахме студено пресован зехтин на вкус
за 7167 рецепти
Моите Рецепти:
6891
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:



210 ДУШИ ОНЛАЙН
Десислава Миленова се регистрира в сайта.
Нн Ннн се регистрира в сайта.
Елена Драгова се регистрира в сайта.
Милена коментира рецептата Брауни със сладки картофи
Nadezhda Veleva се регистрира в сайта.
Cvetana Marinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта