Бон Апети

Бон Апети
Име: Бон Апети
ТИТЛА: Главен готвач
18923 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
27.04.2022
Здравейте, Копарко! Диаметърът на формата е 26 см. Поздрави от нас!
2
23.03.2022
Здравейте, КОБРАГТ! За доматите – не, не е грешка, в тази рецепта те са в минимално количество, но няма да има проблем да добавите повече, ако предпочитате доматения вкус. Относно другия въпрос – всъщност рагуто не е течен сос, а гъст. Тук отново е въпрос на вкус – да добавите вода от варенето на пастата и да го направите по-течен. Поздрави от нас!
3
04.03.2022
Здравейте, Еклер! Съветваме ви, с каквато и форма да работите, винаги да слагате един или два листа алуминиево фолио. Поздрави от нас!
4
04.03.2022
под рецепта Домашен крем ликьор
Здравейте, Еклер! Може да го направите с повече кафе, въпросът е колко искате да доминира този вкус. Може и да го използвате вместо кафе ликьор. Поздрави от нас!
5
28.02.2022
под рецепта Студен ягодов мус
Здравейте, Еклер! Да, бихте могли да замените продуктите, които искате. Възможно е да не стане толкова пухкав. Ако пробвате рецептата, може да дадете обратна връзка. Поздрави от нас и успех!
за 8195 рецепти
Моите Рецепти:
3759
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: