Бон Апети

Бон Апети
Име: Бон Апети
ТИТЛА: Главен готвач
18152 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
14.07.2021
под рецепта Пирожки
Здравейте, Миленка! Ние ги направихме с брашно тип 00, което поема почече вода от обичайното и ни се получи. Важно е какво брашно сте ползвали. Поздрави от нас.
Дзопино, да става, разпределете го в чаши. Поздрави от нас!
3
07.06.2021
под рецепта Плодова пита
Здравейте, Кори. Относно рикотата – прилича много на извара, но нека изварата е пълномаслена, като крем, а не суха. Може да смесите извара със сметана (заквасена или течна) за да получите нужната консистенция. Маскарпонето е добър вариант, да. Кондензирано място има във всички магазини, които изброявате, попитайте къде да го намерите. В тези магазини има и рикота също. За кокосовата сметана – пишете за коя рецепта става въпрос, защото няма универсален заместител. Поздрави от нас!
4
07.06.2021
Здравейте, Еклер :) За да се получи като на снимката, е добре да ползвате посочения размер на формата. В противен случай може да се наложи да вдигне количествата на продуктите малко. Поздрави от нас!
5
28.05.2021
Здравейте, Стела. Идеята тук е, че се запържават първо три, вадят се, слагат се другите три и когато и те са готови, се връщат извадените. Тогава, когато всички пържоли са в тигана, се деглазира. Поздрави от нас!
за 8128 рецепти
Моите Рецепти:
4502
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

102 ДУШИ ОНЛАЙН
Габриела Михайлова се регистрира в сайта.
Radoslava.Mihaylova коментира рецептата Лайм пай
Resmiye Shaibova се регистрира в сайта.
Тодор Агайн се регистрира в сайта.
Генова се регистрира в сайта.
Йорданка Стоянова се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Битербален
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: