Тиквени тригуни
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2020 Много вкусно! Почти топъл го изядохме. А остатъка предложих запечен на скаричка с кашкавал ;)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2016 Чудесна и лесна рецепта! Синът ми /1,9г./ седи пред фурната почти през цялото време, докато хлябът се пече, и чака да хапне :)
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
11.01.2016 Яница, когато печем без вентилатор трябва да увеличим градусите с 20, така че следващият път изпечи хляба на 220 градуса (без вентилатор). Успех!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2016 Здравейте нещо с печенето не ми се получи. Понеже нямам фурна с вентилатор, го пекох на 200 градуса без вентилатор От вън се изпече, но вътре остана суров. Може ли за съвет следващия път на колко градуса да го пека?
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2015 Валтайм, предполагаме, че кората е станала твърда, заради дългото печене. Колкото по-голяма е повърхността, толкова по-бързо се изпича, а това дали е голяма или малка зависи от формата (кълбо или сплескана сфера) и дълбочината на прорезите.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...