Тиквени тригуни
Лора и Стоян
450 г брашно 300 г кисело мляко 30 г сушени домати 1 глава лук 1 с. л. зехтин 1 ч. л. сода бикарбонат 1 ч. л. риган 1 ч. л. сол |
11. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2020 Много вкусно! Почти топъл го изядохме. А остатъка предложих запечен на скаричка с кашкавал ;)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2016 Чудесна и лесна рецепта! Синът ми /1,9г./ седи пред фурната почти през цялото време, докато хлябът се пече, и чака да хапне :)
| ![]() |
9. |
Изпрати
лично съобщение |
11.01.2016 Яница, когато печем без вентилатор трябва да увеличим градусите с 20, така че следващият път изпечи хляба на 220 градуса (без вентилатор). Успех!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2016 Здравейте нещо с печенето не ми се получи. Понеже нямам фурна с вентилатор, го пекох на 200 градуса без вентилатор От вън се изпече, но вътре остана суров. Може ли за съвет следващия път на колко градуса да го пека?
| ![]() |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2015 Валтайм, предполагаме, че кората е станала твърда, заради дългото печене. Колкото по-голяма е повърхността, толкова по-бързо се изпича, а това дали е голяма или малка зависи от формата (кълбо или сплескана сфера) и дълбочината на прорезите.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...